+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Stafarts preventie in arbeid en gezondheid Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 8.000 p/m

Vacature in het kort

In deze rol als stafarts in preventieve bedrijfsgeneeskunde, ben je de drijvende kracht achter gezondheidsbevordering. Je werkt aan het vormgeven van beleid, het ontwikkelen van nieuwe producten en het uitvoeren van medische onderzoeken. Je maakt deel uit van een team dat zich inzet voor een gezondere samenleving. Jouw werk is van groot belang en wordt gewaardeerd. Je komt te werken in een organisatie die waarde hecht aan teamwork, groei en ontwikkeling. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Wil je jouw passie voor preventieve gezondheid delen in een dynamische rol? Word stafarts en til de organisatie naar een hoger niveau in beleid en productontwikkeling!


Jouw nieuwe baan

In deze veelzijdige functie als stafarts preventieve bedrijfsgeneeskunde sta jij aan het roer van vernieuwing en vooruitgang in preventieve gezondheidszorg. Je verantwoordelijkheden omvatten zowel strategische als praktische aspecten.

Strategisch draag je bij aan de beleidsvorming, productontwikkeling en het uitstippelen van de medische koers binnen onze organisatie. Je werkt nauw samen binnen het operationele team om innovatieve oplossingen en benaderingen te integreren in onze dienstverlening.

Jouw praktische rol bestaat uit het uitvoeren van medische onderzoeken en keuringen, waarbij je een cruciale rol speelt in het beoordelen van de gezondheid van cliënten voor verzekeringen of beroepsdoeleinden. Je biedt ook leefstijladvies en verzorgt reisvaccinaties, steeds met een sterke focus op preventie en gezondheidsbevordering. Jouw werk draagt bij aan een gezondere samenleving, waarbij je een inspiratiebron bent voor jouw collega's.


Jouw nieuwe werkplek

Jij werkt binnen een vooruitstrevende organisatie die zich specialiseert in het uitvoeren van preventieve medische onderzoeken, beroepskeuringen en het verstrekken van vaccinaties. De werkomgeving is dynamisch en gericht op continue ontwikkeling en verbetering.

De cultuur is er een van teamwork, passie en trots op het werk dat verricht wordt. Met een landelijk netwerk van keurings- en kenniscentra bied deze organisatie een werkomgeving waarin professionals elkaar aanvullen en samenwerken om de beste zorg te leveren.

Jij begeeft je in een stimulerende omgeving die ruimte biedt voor persoonlijke en professionele groei, waarbij jouw bijdrage erkend en gewaardeerd wordt.


Wat breng je mee?

In deze rol verwachten we van jou een combinatie van professionele expertise en persoonlijke vaardigheden. Jij hebt:

  • een BIG-registratie als bedrijfsarts, wat jouw medische deskundigheid en bekwaamheid bevestigt;
  • relevante ervaring in het uitvoeren van medische keuringen en vaccinaties, waardoor je direct inzetbaar bent in deze sleutelfuncties;
  • ervaring of affiniteit met het coachen en begeleiden van collega-artsen, wat essentieel is voor jouw rol in ons team;
  • een flexibele en oplossingsgerichte instelling, die helpt om effectief in te spelen op veranderende situaties en uitdagingen in de gezondheidszorg;
  • een gezonde dosis nieuwsgierigheid en een leergierige houding, wat bijdraagt aan jouw vermogen om continue te groeien en te innoveren.

Naast deze kwalificaties en ervaringen, verwachten heb je een proactieve houding in het bevorderen van preventieve gezondheidszorg. Jouw vermogen om nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied te integreren in de dagelijkse praktijk en beleidsvorming is cruciaal. Bovendien is het belangrijk dat je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel voor het overbrengen van kennis als voor het efficiënt samenwerken met collega's en het managementteam.

Jouw bijdrage in ons team maakt een significant verschil in het bevorderen van een gezonde werkomgeving en preventieve gezondheidszorg.


Arbeidsvoorwaarden

Jij werkt minimaal 32 uur per week en ontvangt een salaris van 8.000 euro bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in