+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Traineeship Duurzaamheid en Milieu Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Xstate

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Xstate

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • 2.846 p/m

Vacature in het kort

Zet de eerste stap in jouw duurzame carrière met ons exclusieve Traineeship Duurzaamheid en Milieu. In dit tweejarig betaalde programma krijg je de kans om direct impact te maken met hands-on projecten en je kennis te verdiepen via een vakinhoudelijke opleiding. Ondersteund door een persoonlijke Talent Coach en toegang tot een Online Academy, bieden we je de perfecte start. Ontdek meer over onze unieke secundaire arbeidsvoorwaarden en bouw mee aan een groene toekomst! Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Start je carrière met ons Traineeship Duurzaamheid en Milieu in de Regio Rotterdam bij Xstate in samenwerking met de Bestuursacademie Nederland.

Zet de eerste stap in jouw duurzame carrière met ons Traineeship Duurzaamheid en Milieu! Ben jij een gedreven starter die impact wil maken? Verken jouw mogelijkheden en lever een bijdrage aan projecten die steden transformeren. Sluit je aan bij ons team en bouw mee aan een groene en duurzame toekomst!


Wat ga je doen tijdens het Traineeship Duurzaamheid en Milieu in de Regio Rotterdam?

Tijdens dit exclusief tweejarig (betaalde!) traineeship word je op verschillende vlakken uitgedaagd:

Vakinhoudelijke opleiding: Duik iedere maand in de nieuwste ontwikkelingen met vakdocenten rechtstreeks uit het werkveld van de Bestuursacademie Nederland. Verken onderwerpen zoals circulaire economie, energietransitie, ruimtelijke ordening, Gemeentelijk Woonbeleid, de Omgevingswet en Mobiliteit.

Uitdagende projecten: Niet achterover leunen, maar meteen in de actie! Als starter ga je hands-on aan de slag met uitdagende projecten bij toonaangevende opdrachtgevers. Dit is jouw kans om vraagstukken over duurzaamheid en ruimtelijke ordening aan te pakken. Benieuwd naar waar onze talenten mee bezig zijn? Lees hier dan meer over in de blogs.

Online Academy: Duik in de Online Academy, waar 24/7 meer dan 350 cursussen op je wachten. Ontwikkel je persoonlijkheid met onderwerpen als effectief communiceren, timemanagement, persoonlijke effectiviteit en nog veel meer.

Persoonlijk ontwikkelprogramma: Onder de vleugels van een persoonlijke Talent Coach bewandel je jouw eigen ontwikkelingspad. Ontdek jouw sterke punten en ontwikkel je in de eerste stappen als een young professional.

Yara – Trainee Duurzame Ontwikkeling: “Daarom was een traineeship eigenlijk de meest logische keuze om tegelijkertijd werkervaring op te doen en mijn kennis over duurzaamheid te vergroten.”


Wat krijg je van ons tijdens het Traineeship Duurzaamheid en Milieu in de Regio Rotterdam?
  • Direct een vast contract, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over de toekomst!
  • Startsalaris van minimaal €2846 o.b.v. 36 uur;
  • De vakinhoudelijke opleiding ‘Duurzame Ontwikkeling’, verzorgd door de Bestuursacademie Nederland met vakdocenten direct uit het werkveld;
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Reiskosten/thuiswerkvergoeding;
  • Pensioen, alvast fijn voor later;
  • Toegang tot de Online Academy met ruim 350 trainingen;
  • E-learning programma’s ‘Hoe werkt de gemeente’, ‘AWB’ en het ‘Omgevingsrecht’;
  • Toffe opdrachten bij bijvoorbeeld gemeenten, omgevingsdiensten, energiemaatschappijen, provincies en waterschappen;
  • Steengoed ontwikkeltraject vanaf dag 1;
  • Een vaste Talent Coach die jou intensief begeleidt voor, tijdens en na jouw traineeship;
  • 2-daagse kick-off zodat jij jouw collega trainees goed leert kennen;
  • Leuke Xstate feestjes en uitjes met de XstateClub.

Saabriin – Trainee Duurzame Ontwikkeling: “Het traineeship Duurzame Ontwikkeling geeft je de kans om je te ontwikkelen in gebieden die volop in beweging zijn. Duurzaamheid, ruimtelijke ordening, energietransitie etc. zijn actuele onderwerpen en ze zijn volop in het nieuws. Bovendien bouw je relaties en netwerken op met verschillende mensen. En last but not least, is het super gezellig!”


Wat vragen wij van jou?

Jij weet als geen ander mensen te overtuigen en mee te nemen in jouw plannen. Je bent enthousiast, communicatief vaardig en wilt een bijdrage leveren om Nederland een stukje duurzamer te maken. Verder heb je:

  • Een relevante afgeronde hbo- of wo- opleiding op het gebied van Duurzaamheid of Ruimtelijk Ordening
  • Affiniteit met de (semi-)overheid en met duurzaamheid.
Over Xstate

Terwijl we voor grote maatschappelijke uitdagingen staan, kijken wij vol vertrouwen naar de toekomst. Wij geloven in de mogelijkheid van voortdurende versnelling en verandering, zolang dit gebeurt in samenwerking met de juiste mensen. Onze missie is het koppelen van de meest veelbelovende talenten aan het publieke domein.

Met een team van ongeveer 125 individuen vergroten we gestaag onze impact in de publieke sector, en dit is waar we het voor doen. Dag in, dag uit. Trots, vertrouwen en gedrevenheid vormen de pijlers van onze organisatiecultuur. Dat is wie wij zijn!


Interesse in het Traineeship Duurzaamheid en Milieu in de Regio Rotterdam?

Met het oog op het behoud van onze kwaliteit, hebben we slechts een beperkt aantal beschikbare plaatsen in het traineeship!

Dus, krijg jij energie van ons Traineeship Duurzaamheid en Milieu in de Regio Rotterdam? Solliciteer dan snel via de knop hieronder, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op. Of Neem voor meer info contact op met Sjoerd de Boer, Recruiter Duurzaamheid via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06 48 51 28 47.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in