+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rozenburg (ZH).
Laad meer vacatures

Finance Controller Rozenburg (ZH)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Bedrijfsprofiel

Als enige woningcorporatie in Rozenburg beheert Ressort Wonen meer dan 2.600 huurwoningen en 250 garages. Ressort Wonen kenmerkt zich als een corporatie die duurzaam betrokken is bij zowel het dorp als bij de huurders. Voor de komende jaren gaat de aandacht van de organisatie uit naar betaalbare huren in duurzame woningen. In Rozenburg heeft men ongeveer 2.300 huurwoningen en 250 garages in de verhuur. Sinds 1 juli 2022 beheert men 295 huurwoningen in Brielle en in de toekomst worden hier nog 250 nieuwbouwwoningen aan toegevoegd. Bij Ressort Wonen geloven ze in betaalbaar en fijn wonen voor iedereen.


Bedrijfscultuur

Binnen de organisatie werken in totaal 25 gepassioneerde medewerkers en op dit moment staat het team bedrijfsvoering te trappelen om jou voor 32 of 36 uur te verwelkomen. De groei van de organisatie vraagt om extra expertise binnen de afdeling bedrijfsvoering. De organisatie kenmerkt zich als resultaatgericht en kent een sterke betrokkenheid met de bewoners. 

Voor onze opdrachtgever Ressort Wonen zoeken wij voor het team Bedrijfsvoering  op zoek naar een vakkundige financieel specialist. Als Finance Controller van operationeel en tactisch beleid voorzie jij het team van een praktische werkwijze en effectieve financiële tools. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor zowel de interne als externe financiële rapportages en draag je zorg voor een heldere verslaglegging hiervan. Tevens liggen er voor jou uitdagingen m.b.t. complexe financiële vraagstukken zoals marktwaarderingen, begrotingsprocessen. Vanzelfsprekend vraagt dit om voldoende kennis van geldige wet- en regelgeving waar een woningcorporatie aan moet voldoen.

Omdat Ressort wonen een kleinere corporatie is heb je een breed takenpakket dat ook snijdt met de rol van Business Controller. Je signaleert namelijk nieuwe trends en de (markt)ontwikkelingen voor de lange termijn. Op basis hiervan werk je financiële scenario's uit, maak je goed onderbouwde financiële analyses en vertaal je deze door naar mogelijkheden voor de organisatie.


Functie eisen

De volgende eisen worden gevraagd bij invulling van deze rol:

- Minimaal HBO werk- en denkniveau, aangevuld met een relevante afgeronde opleiding in de richting van bedrijfseconomie of -administratie

- Ervaring binnen een woningcorporatie, waarbij je bekend bent met de jaarrekening, begroting en kwartaalrapportages.

- Analytisch vermogen om ontwikkelingen te volgen, beoordelen en te vertalen naar operationeel beleid

Competenties:
- Analytisch
- Accuratesse
- Communicatief
- Teamspeler

Meer weten?

Headhuntersteam verzorgt voor Ressort Wonen exclusief de werving en selectie. Geïnteresseerd in deze functie? Aarzel niet om contact op te nemen met Levi Parinussa via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel Tel: 020 - 638 27 28

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in