+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rozenburg (ZH).
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider industrie (Deta-vast) – Rozenburg Rozenburg (ZH)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centerpoint

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Als Allround Werkvoorbereider ben jij dé spil in het bouwproces, waarbij je efficiënt en effectief diverse projecten voorbereidt en plant. Ben jij een gepassioneerde professional met ruime ervaring in werkvoorbereiding?


Als werkvoorbereider ben jij de drijvende kracht achter boeiende en uitdagende bouwprojecten, waarbij persoonlijke groei centraal staat. Je speelt een cruciale rol in de complete voorbereiding van diverse projecten in de utiliteits-, industrie- en woningbouw. Jouw taken zijn veelzijdig en omvatten onder andere:

  • Gedetailleerd uitwerken van tekeningen en berekeningen.

  • Intensief overleg met de projectleider over werkmethoden tijdens de uitvoering.

  • Opstellen van gedegen planningen voor een soepele uitvoering.

  • Zorgvuldige inkoopvoorbereiding, inclusief het aanvragen van offertes, opstellen en bewaken van kostenberekeningen, en controle van ingekochte materialen.

  • Actief onderhouden van contact met opdrachtgevers, projectleiders, onderaannemers en leveranciers.

  • Voorbereiden van inkoopcontracten en onder aannemingsovereenkomsten.

  • Snelle en deskundige coördinatie tussen alle afdelingen en voortdurende communicatie met betrokken partijen gedurende het proces.



Gevraagd

Je bent in het bezit van een bouwkundige opleiding op MBO/HBO niveau met ruime kennis en ervaring in een soortgelijke functie. Je bent de perfectionist die zich tot in detail het project eigen maakt. Je werkt systematisch en nauwkeurig en hebt passie voor de bouw.



Aanbod

De opdrachtgever wenst eerst een detacheringsperiode aan te gaan. Na goed functioneren word je een vaste aanstelling geboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO en een leaseauto behoort tot de mogelijkheden.


Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via deze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.


Bedrijfsomschrijving

Dit bouwbedrijf heeft een rijke geschiedenis van 60 jaar vakmanschap en toewijding. Gevestigd in Rozenburg, midden in het bruisende hart van groot Rotterdam en nabij het Botlekgebied, voeren ze met trots de ambachtelijke liefde voor het vak uit. De activiteiten, variërend van onderhoud in de industrie tot nieuwbouw, renovatie, verbouw, en reparatie/onderhoud met 24-uurs service, vinden voornamelijk plaats in de regio. Met een schat aan ervaring in het Europoort-gebied hebben ze veilig werken tot hun tweede natuur gemaakt. Continuïteit staat bij hun voorop, wat betekent dat de opdrachtgevers niet alleen kunnen rekenen op vakmanschap, maar ook op de betrokkenheid lang na de oplevering.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in