+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving 's-Gravendeel.
Laad meer vacatures

Projectleider Technisch Beheer omgeving s-Gravendeel 's-Gravendeel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ABC Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Binnen ons bedrijf zoeken we een projectleider technisch beheer voor onze afdeling die zorgt voor het onderhoud van verschillende installaties. Als projectleider ben je van begin tot eind verantwoordelijk voor projecten. Je werkt aan planningen, begeleidt de uitvoering, koopt materialen in en houdt de financiën bij. Ook zorg je voor het contact met klanten. Het werk is afwisselend en je werkt samen met een team. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

De afdeling technisch beheer binnen dit bedrijf draagt zorg voor het uitvoeren van inspecties, preventief en correctief onderhoud aan gebouwgebonden installaties en is vanwege toenemende vraag van klanten op zoek naar een projectleider technisch beheer.

De uit te voeren werkzaamheden zijn zeer divers en omvatten zowel werktuigkundige als elektrische installaties in kantoren, scholen en/of bedrijfspanden. Als projectleider technisch beheer heb je de verantwoordelijkheid vanaf het offerte-stadium tot en met de oplevering en nazorg. Je doet in veel gevallen zelf de werkvoorbereiding, begeleiding van de uitvoering en oplevering.

Als projectleider coördineer en verzorg je de planning van de monteurs in samenwerking met andere collega’s op de afdeling. Daarnaast zie je toe op de uitvoering op locatie van deze projecten.

Dit ga je doen als projectleider technisch beheer:
  • Het maken van planningen voor de voorbereiding en uitvoering.
  • Het voorbereiden en begeleiden van de uitvoering door eigen medewerkers en derden.
  • Het inkopen van materialen en diensten.
  • Het maken van offertes, ramingen en begrotingen.
  • Het bewaken van de voortgang en taakstelling (financieel).
  • Het administratief verwerken van werkzaamheden.
  • Relatiebeheer.


Gevraagd

Wij gaan graag met je in gesprek over de functie “projectleider technisch beheer”. De match zou perfect zijn wanneer je beschikt over:
  • Een afgerond mbo diploma installatietechniek.
  • Werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Organisatorische en kostenbewuste vaardigheden.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord & geschrift.


Aanbod

De werkzaamheden zullen worden verricht bij een proactieve installateur met een passie om bedrijven te ontzorgen. Zij creëren, onderhouden en inspecteren installaties in allerlei soorten gebouwen. Elke dag bewijzen de medewerkers dat liefde voor techniek gecombineerd met klantgerichtheid resulteert in de meest tevreden klanten. Ze zijn erop gebrand om het project vanaf ontwerp tot aan de oplevering vakkundig en snel te realiseren. Met uitmuntende service en onderhoud waarborgen ze bovendien de werking van elke installatie.

Dit bedrijf is als veelzijdige totaalinstallateur voor elektrische en werktuigkundige installaties voortdurend bezig met de nieuwste innovaties. Ze hebben vakmensen in huis die door hun opleiding en ervaring gespecialiseerd zijn in alle facetten van E&W installaties. Van installaties voor data/ verlichting tot noodstroomcircuits en aardings- en overspanningsinstallaties, maar ook klimaat en sanitair installaties. Zij kunnen bovendien volledige beveiligingsconcepten met bijvoorbeeld inbraak- en brandbeveiliging, toegangscontrole en cctv-systemen ontwerpen en realiseren voor klanten.

Je komt terecht bij een bedrijf dat een hart heeft voor installaties, daarom lukt het ze om een vlekkeloze werking van alle gebouw en proces gebonden installaties te realiseren. De service stopt niet bij het opleveren van een installatie, de medewerkers van dit bedrijf gaan voor de ultieme service en voor méér dan alleen tevreden klanten, zij gaan voor hechte samenwerkingsverbanden.

Ben jij die techneut met een hart voor techniek?

Word dan ook een ABC Professional.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in