+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schalkwijk.
Laad meer vacatures

Projectleider bomen Schalkwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Boomtotaalzorg

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.500 p/m
  • Laptop

Vacatureomschrijving

Volle focus op projecten begeleiden, zonder het behalen van targets als primaire doelstelling: dat kenmerkt jouw functie als projectleider bomen bij Boomtotaalzorg. Vanuit jouw passie denk je mee met de wensen van de klant en ben je betrokken bij de planvorming. Als projectleider heb je de vrijheid om projecten van A tot Z aan te pakken en een positieve impact te hebben op de omgeving. Grijp deze unieke kans om de stuwende kracht te zijn achter onze projecten en maak van jouw passie voor groen jouw dagelijkse missie!

Wat ga je doen als projectleider bomen

Jij bent als projectleider bomen verantwoordelijk voor het volgens plan laten verlopen van de projecten én dat de klant tevreden is. Jouw klanten zijn bijvoorbeeld gemeentes, provincies, aannemers of waterschappen. Je krijgt de kans om je bezig te houden met diverse projecten variërend in budget tussen de €500,- en €1.500.000,- euro. Deze projecten pak je op je eigen manier van begin tot oplevering op en gaan over kappen, snoeien, groeiplaatsen verbeteren, planten of verplanten. Zo heeft jouw werk altijd impact op de omgeving.

Jouw 3 belangrijkste werkzaamheden zijn:
  • Behandelen van klantaanvragen en onderzoeken van wensen en behoeften om de klant optimaal van dienst te kunnen zijn;
  • Begeleiden van projecten vanaf het plan van aanpak tot de evaluatie;
  • Aansturen van de uitvoerder en het uitvoeringsteam om zicht te houden op het projectverloop.
Waar ga je werken?

Boomtotaalzorg is dé bomenspecialist van Nederland. Wij zijn een specialistisch onderzoek- en adviesbureau die ook de uitvoering verzorgt. Dat maakt ons een unieke organisatie. Bij ons werken ± 30 gepassioneerde boomliefhebbers die ook na werktijd houden van een stukje gezelligheid!
“Projecten die ik begeleid zijn verschillend in omvang en soort. Ik begeleid deze projecten vanaf het begin tot en met de oplevering. Dit maakt het werk uitdagend en afwisselend! Er heerst een gemoedelijke sfeer bij Boomtotaalzorg, ik werk hier dan ook met veel plezier!”
Renier van Scherpenzeel, werkvoorbereider/projectleider, 3 jaar werkzaam bij Boomtotaalzorg
Het team bestaat uit collega's in de uitvoering, projectleiders en een planner. Wanneer zij bij elkaar zijn is het een gezellige bedoening waarbij het bruist van de energie en ideeën. Zo sparren jullie over waar je tegenaan loopt, help je elkaar en geef je elkaar feedback waar je wat aan hebt. Samen hebben jullie wekelijks een planningsoverleg over de lopende en komende projecten. Zo weten jullie waar extra aandacht nodig is voor de mensen in de uitvoering, want het is ook jullie taak om het werk voor hen interessant te houden.

Gevraagd

Wat vragen we van jou als projectleider bomen?

Je bent sociaal sterk en kan schakelen tussen zakelijk en informeel zijn. Je bent immers de verbinding tussen de uitvoering en de klant en spreekt met verschillende mensen. Als de klant een wijziging door wil voeren, weet jij je flexibel op te stellen zonder het eigen belang uit het oog te verliezen. Als laatst ben je in staat om plannen van aanpak en opleverrapporten op een heldere en begrijpelijke wijze te formuleren voor alle betrokkenen.

Verder vragen wij:
  • Enige jaren ervaring in projectbegeleiding;
  • Affiniteit met bomen;
  • Het vermogen om overzicht te behouden over jouw projecten;
  • Ervaring met besteksmatig werken;
  • Rijbewijs B.


Aanbod

Hier mag je op rekenen:
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • Een telefoon vergoeding en laptop van de zaak;
  • Mogelijkheid tot het volgen van vakgerichte opleidingen;
  • Mogelijkheid voor een bedrijfsauto;
  • Een werkweek van 32-40 uur met flexibele indeling van de uren.
Meer informatie?

Heb je vragen over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Miklos Suijk (Teamleider) via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.oor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Mirjam Folkersma (P&O) via 030-6011880 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Procedure

Onze selectieprocedure omvat 2 gesprekken. Het eerste gesprek is met Miklos Suijk (teamleider) en Mirjam Folkersma (P&O). Het tweede gesprek is een kennismaking met twee teamleden. Beide gesprekken worden gehouden op ons kantoor in Schalkwijk (bij Utrecht) maar een andere locatie is bespreekbaar. We streven ernaar de gesprekken flexibel in te plannen, rekening houdend met jouw wensen en beschikbaarheid.Omdat we graag snel het gesprek aangaan met geschikte kandidaten, heeft deze vacature geen sluitingsdatum. We kijken uit naar jouw sollicitatie!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in