+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiedam.
Laad meer vacatures

Administratief medewerker in de omgeving Schiedam Schiedam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

EP92

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 p/m

Vacature in het kort

Voor een leuke baan zoeken we iemand die goed is in administratief werk en niet snel van slag raakt. Je gaat veel verschillende dingen doen, zoals bestellingen plaatsen en brieven schrijven. Het is belangrijk dat je ook met klanten kunt praten en goed samenwerkt met je collega's. Een beetje humor is ook fijn. Je komt te werken op een plek waar teamgeest belangrijk is. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Voor een organisatie in Schiedam zijn wij op zoek naar een stressbestendige duizendpoot. De organisatie zoekt een administratief medewerker die stressbestendig is en beschikt over een gezonde dosis humor. Als nieuwe administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het administratief verwerken van inkomende orders, het plaatsen van ordergerelateerde bestellingen bij leveranciers, het opstellen van certificaten en het verzorgen van correspondentie. Daarnaast onderhoud je contacten met klanten en werk je nauw samen met collega's.

Gevraagd

We zoeken iemand die goed kan presteren onder druk, nauwkeurig is en over goede organisatorische vaardigheden beschikt. Je moet ook in staat zijn om humor in te zetten, zowel in relativeren van situaties als in het team. Een positieve en professionele houding is essentieel. Ervaring in een administratief of secretarieel beroep is een pre, evenals bekendheid met de scheepvaart- en offshorebranche, maar dit is niet vereist. Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk, is een vereiste.

Wat bieden wij:
  • Een dynamische werkplek in Schiedam bij een gespecialiseerd bedrijf in de productie en levering van staalkabels en hijsgereedschappen, zowel nationaal als internationaal.
  • Een marktconform salaris.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in