+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiedam.
Laad meer vacatures

Functioneel Beheerder IT Schiedam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

SLC Rotterdam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In de rol van Functioneel Beheerder IT werk je aan het beheren en verbeteren van de interne IT-omgeving. Je helpt collega's en het management met IT-problemen en zorgt dat alles goed werkt. Ook werk je aan het aanpassen van de software zodat die goed blijft werken. Je komt te werken bij een bedrijf dat zich specialiseert in het transport van verschillende soorten auto's, inclusief klassieke en exclusieve modellen. Ze bieden meer dan alleen transport, zoals inklaring en het werk in hun eigen garage. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

In jouw rol als Functioneel Beheerder IT ben je verantwoordelijk voor werkplekbeheer, functioneel beheer, applicatiebeheer en netwerkbeheer. Samen met het team streven jullie naar voortdurende vooruitgang. Deze functie is uitdagend en gevarieerd, aangezien je verantwoordelijk bent voor het optimaal laten functioneren van de interne IT-omgeving.
Enerzijds ben jij het eerste aanspreekpunt voor collega's en het management wanneer zij hulp, assistentie, uitleg of probleemoplossing nodig hebben. Dit kan variëren van problemen met de werkplek, gebruikersaccounts tot aan kwesties in de applicaties die om uitleg, oplossingen of aanpassingen vragen.
Anderzijds omvat jouw rol het functioneel beheer van onze (ERP) software-omgeving. Hierbij werk je nauw samen met gebruikers, teamleiders en managers om nieuwe of gewijzigde vereisten.

Onze opdrachtgever is een internationaal opererend bedrijf gespecialiseerd in wereldwijd transporten en verschepen van auto’s. Hier verzorgen ze het transport van onder andere klassiekers en exclusieve voertuigen, alle soorten en maten komen langs. De dienstverlening stopt niet bij transport, ook inklaring, registratie en ombouwen in hun eigen garage behoort tot de dienstverlening.

Is deze rol voor jou weggelegd? Vergeet dan niet te solliciteren! Heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en Mats vertelt je graag meer over de functie en het bedrijf. We zijn te bereiken via 010-31828040 of stuur een mailtje via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Let op: een referentiecheck is onderdeel van onze sollicitatieprocedure.

Gevraagd

Heb jij een mbo-opleiding op niveau 4 in ICT afgerond of breng je al de nodige relevante werkervaring met je mee? Dat is precies wat we nodig hebben!
In deze rol is het essentieel dat je pragmatisch te werk gaat, altijd een stap vooruit denkt, en gedreven bent om tastbare resultaten te behalen. Daarnaast sta je bekend om je hulpvaardigheid en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Het is een must dat je zowel in het Nederlands als in het Engels vlot kunt spreken en schrijven.
Maar dat is nog niet alles! We zoeken ook iemand die niet terugdeinst voor een uitdaging en juist enthousiast wordt van nieuwe kansen. Ben je bereid om je helemaal onder te dompelen in onze software en bedrijfsprocessen? Dan ben jij wellicht de perfecte aanvulling voor het team!

Je gaat fulltime aan de slag in een jong en dynamisch team van ongeveer 35 collega's. Op kantoor heerst een open, informele, en collegiale sfeer waar hard gewerkt wordt, maar waar ze ook oog hebben voor elkaar. De prioriteit ligt bij het bieden van uitstekende service aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze opdrachtgever staat voor kwaliteit, aandacht, en betrokkenheid. Daarnaast kun je rekenen op:
  • Een contract van 7 maanden, met op termijn de mogelijkheid van een vaste aanstelling;
  • Een salaris tussen €2.500,- en €3.500,- bruto per maand, op basis van leeftijd en ervaring;
  • Pensioenregeling;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Vakantiegeld;
  • Vrijdagmiddagborrels.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in