+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiphol-Rijk.
Laad meer vacatures

CE Chauffeur Schiphol-Rijk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

WerkCentrale Nederland

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
WerkCentrale Nederland

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen aanhanger (CE)
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Dit TOP BEDRIJF op Schiphol is een dynamisch transportbedrijf en zoekt een CE Chauffeur. Zij zoeken naar gemotiveerde en ervaren vrachtwagenchauffeurs om hun team te versterken. Als vrachtwagenchauffeur bij dit TOP BEDRIJF Schiphol krijg je de kans om te werken op Schiphol, een van de belangrijkste luchthavens ter wereld. Je zult verantwoordelijk zijn voor het vervoeren van nationale ritten en luchtvracht, waaronder pallets en vliegtuigpallets. Het afhandelen van vracht- en douanedocumenten en het laden en lossen van goederen bij klanten maken deel uit van je dagelijkse taken.

Deze vacature biedt niet alleen een geweldige kans om te werken op Schiphol, maar ook om te werken voor een gerenommeerd bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het vervoeren van gevoelige goederen, zoals bloemen en voedsel. Bij dit TOP BEDRIJF Schiphol krijg je een goed salaris volgens de cao-beroepsgoederenvervoer en alle toeslagen en voorwaarden die daarbij horen.



Gevraagd

Functie-eisen

CE Chauffeurs moeten beschikken over rijbewijs CE en code 95, en een flexibele instelling hebben met een representatief voorkomen. Beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal in woord en geschrift is belangrijk, ADR is een pré en een VOG-procedure wordt gevolgd. Fulltime werken is mogelijk, maar parttime werken is ook bespreekbaar. Neem contact via de via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 020-4059111.

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: Bonus verdienen en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.



Aanbod

Werktijden
De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Volgens rooster


Bedrijfsomschrijving

BedrijfsdetailsDit TOP BEDRIJF op Schiphol is een dynamisch transportbedrijf en zoekt een CE Chauffeur. Zij zoeken naar gemotiveerde en ervaren vrachtwagenchauffeurs om hun team te versterken. Als vrachtwagenchauffeur bij dit TOP BEDRIJF Schiphol krijg je de kans om te werken op Schiphol, een van de belangrijkste luchthavens ter wereld. Je zult verantwoordelijk zijn voor het vervoeren van nationale ritten en luchtvracht, waaronder pallets en vliegtuigpallets. Het afhandelen van vracht- en douanedocumenten en het laden en lossen van goederen bij klanten maken deel uit van je dagelijkse taken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in