+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sevenum.

Business Application Specialist Sevenum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DSV Solutions

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13e maand, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Move forward als Business Application Specialist bij DSV in Venlo

Jij bent dé go-to persoon voor alles wat met bedrijfsapplicaties te maken heeft, Quote Tool, MyDSV, Cargo Link óf een van onze andere systemen. Na een uitgebreid inwerktraject, ben jij als super user in onze systemen dé vraagbaak voor onze collega’s. 


Jij krijgt het voor elkaar

Naast het beantwoorden systeem gerelateerde vragen, train je onze key users en maak je hen wegwijs in onze diverse applicaties. Je test nieuwe releases en functionaliteiten, waarna je de key users meeneemt in het gebruik hiervan. Daarnaast richt jij je op de klantimplementatie van onze nieuwe klanten en wijzigingen in klantconfiguratie. Jij werkt eraan mee. 

Hoe je dit doet? Of dat het nu gaat om een storing, bug óf een klantwens die getest moet worden in het systeem. Als business application specialist weet je precies aan welke knoppen je kunt draaien. Je pakt ownership, komt met verbeterinitiatieven en bent een netwerker pur sang. Jij zorgt ervoor dat onze organisatie het beste uit onze systemen kan halen. Dit krijg jij voor elkaar door het:

  • verzorgen van trainingen aan nieuwe collega’s én het trainen van bestaande collega’s als het gaat om nieuwe functionaliteiten binnen onze systemen; 
  • vervullen van een schakelpositie tussen onze collega’s op kantoor én onze collega’s van IT, als het gaat om storingen, klantwensen of systeemtesten;
  • meewerken aan  (klant)implementaties waarbij je een centrale rol vervult tussen klant, interne organisatie en DSV Group;
  • initiëren van verbeterplannen óf meewerken aan grootschalige verbeterprojecten. Je maakt niet voor niets onderdeel uit van ons development team. 

Jouw team valt binnen DSV op door jullie “data driven way of working”. Het team bestaat namelijk uit mensen die net zoals jij een business application specialist rol vervullen. Je maakt deel uit van het development team, een team dat altijd op zoek is naar manieren om sneller, beter én efficiënter te werken. 


Wij zijn DSV, wij groeien

DSV is een wereldwijde leverancier van transport en logistieke diensten. Met kantoren in meer dan 80 landen en een groeiend netwerk van partners, is er geen plek ter wereld die we niet kunnen bereiken via transport door de lucht, over zee, per spoor, via koeriers of over de weg of waar we opslag in magazijnen kunnen bieden. 

Je vindt het leuk om systemen binnenste buiten te keren, stelt de juiste vragen én gaat zelf op onderzoek uit. Kortom, een gave rol waarbij je écht het verschil kan maken,

aldus Frank Jacobs, Manager Business Change Management & Implementation 

In Nederland werken we vanuit ruim 25 vestigingen, met meer dan 3.000 collega’s. Samen gaan we de uitdaging aan die een snel veranderende omgeving met zich meebrengt. We nemen snelle beslissingen op elk niveau en bundelen ambitie en teamwerk. Zo komen wij vooruit en maken we samen het verschil.


Jij brengt mee
  • enige ervaring binnen transport en/of logistiek;
  • affiniteit met systemen en bereid om de nodige trainingen te volgen om super user te worden in onze bedrijfsapplicaties;
  • goede beheersing van zowel de Nederlandse- als de Engelse taal;
  • je bent communicatief sterk, bent assertief, zelfsturend én beschikt over trainingsvaardigheden. Stakeholdermanagement is daarnaast ook een belangrijk onderdeel van jouw rol. 

Het telt allemaal mee voor deze vacature van business application specialist in Venlo. Verder is het natuurlijk belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dat gaat zeker goed als je graag doorpakt, lef hebt en met DSV mee wil groeien.


Jij krijgt

Werken bij DSV betekent werken bij één van de topspelers in de logistieke markt. DSV is ondernemend, competitief en wil altijd groeien als organisatie. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die met ons mee willen groeien. Naast een uitdagende baan in een internationale omgeving bieden wij ook nog:

  • een salaris afgestemd op de kennis en ervaring die jij meebrengt;
  • 5% gratificatie (13e maand);
  • 8% vakantiegeld en 28 vakantiedagen om volledig tot rust te komen; 
  • een gunstige pensioenregeling, waarvan een deel premievrij en een eigen bijdrage van 5%;
  • werken op een gloednieuwe locatie, voorzien van de meest moderne faciliteiten zoals een sportschool van 150 m2. Daarnaast heb je toegang tot kennis en training via onze DSV Academy. Zo kan jij groeien en invloed uitoefenen op jouw carrière pad.
Move forward

Stuur jouw cv met motivatie of laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op. Nog vragen over deze vacature? Onze corporate recruiter Sanne Reijnders beantwoordt al je vragen via 06 2303 5118 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Volg jij DSV al op Instagram, TikTok, X, Facebook en/of Linkedin? 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in