+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sint-Michielsgestel.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider/BIM modelleur WT Sint-Michielsgestel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PD personeel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.200 - € 3.800 p/m

Vacatureomschrijving

Onze opdrachtgever is een regionale installateur die klanten ontzorgt bij zowel projecten als in het service en onderhoud van de installaties. Het is een laagdrempelige organisatie waarbij het gehele bedrijf nauw betrokken is bij de dagelijkse gang van zaken. Het bedrijf heeft in de loop der jaren een goede naam gekregen in en buiten de regio en hebben dan ook veel duurzame en lange relaties met een verscheidenheid aan klanten. Zij zijn ongeveer 60 man groot waarvan 50 man in de uitvoering.


Als werkvoorbereider/BIM modelleur WT heb jij een ontzettend diverse baan. Voor de utiliteit en luxe woningen verzorg jij de ontwerpen, de pre engineering en de detail engineering van werktuigbouwkundige installaties. Ook lever jij bijdrage aan de werkvoorbereiding bij projecten voor jouw team.

Als BIM modelleur ben jij bezig met het ontwerpen en berekenen van werktuigbouwkundige installaties. Denk hierbij aan verwarming, koeling, meet- en regeltechniek en luchtbehandeling. Deze installaties worden door jou gedocumenteerd in het BIM-systeem net zoals gemoduleerde nieuwe producten. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor een goede beoordeling van het programma van eisen (PvE), het bestek en/of de begroting. Verder toets je de modellen op kwaliteit, toepasbaarheid en haalbaarheid en verricht je testen, zoals ‘interference checks’ en ‘clash controls’ om er zeker van te zijn dat de modellen.

Tegelijkertijd als werkvoorbereider help jij jouw team door de juiste materialen op tijd te bestellen en naar de juiste locatie te krijgen. Voor projecten verzorg jij ook de juiste documentatie met tekeningen, werkinstructies en offertes. Daarnaast heb jij als werkvoorbereider de taak om de gegevens en bestanden van projecten efficiënt te archiveren en te beheren. Verder ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met zowel jouw team als met opdrachtgevers, ontwerpers en leveranciers.

Als werkvoorbereider en BIM modelleur heb je dus een ontzettend breed takenpakket, veel verantwoordelijkheden en ook vrijheid. Je zal voornamelijk met jouw team, de coördinator en klanten bezig zijn.



Gevraagd

Als werkvoorbereider/BIM modelleur werktuigbouwkunde beschik jij over:

  • Een afgeronde Mbo-opleiding installatietechniek, MIT W1 en W2 of AOG/APG;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring bij een MKB bedrijf in de utiliteit- of woningbouw als engineer, werkvoorbereider of modeleur;
  • Je kan goed in teamverband werken;
  • Je hebt ervaring met het tekenprogramma Revit;
  • Je woont in de regio Den Bosch


Aanbod

Als werkvoorbereider/BIM modelleur kun je rekenen op:

  • Een zeer uitgebreide functiebekleding bij een totaalinstallateur;
  • Een salaris tussen de €3.200,00 en €3.800,00 bruto op basis van 40 uur per week;
  • Goede doorgroeimogelijkheden, zelfontplooiing en ontwikkelingen staan bij ons hoog in het vaandel en je krijgt de kans om je horizon te verbreden;
  • Indien gewenst, krijg je vanuit het bedrijf een opleiding die aansluit bij jouw wensen en een verbreding is van je kennis.

Ben jij een werkvoorbereider service en onderhoud die graag een diverse en dynamische functie wilt? Naast junior/senior werkvoorbereiders zijn wij ook op zoek naar ervaren monteur installatietechniek die in hun functie meer naar binnen willen. Motivatie is voor ons een belangrijke factor.

Ben jij helemaal enthousiast geraakt van deze vacature? Contacteer ons dan gelijk! Jouw CV mag je per mail versturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Daarnaast kan je ook op de website reageren of via WhatsApp een berichtje sturen naar    06 30722982. Dit geldt ook voor vragen over de functie. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.



Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij PD personeel. Samen met jou gaan wij jou verder helpen in jouw carrière. Indien deze vacature niet helemaal bij jouw wensen aansluiten, dan bieden wij jou alternatieven aan die geschikter zijn voor jou. Wij bij PD personeel vinden het belangrijk om transparant te zijn naar onze kandidaten en medewerkers toe over de voorwaarden en het salaris bij een functie. Als bedrijf nemen wij altijd de voorwaarden van onze opdrachtgevers een-op-een over. Wij streven er altijd naar dat mensen een baan vinden voor de lange termijn en dit is dan ook onze doelstelling bij elk traject.

Wij bieden ook altijd een passende opleiding aan, indien gewenst, en dit nemen wij vaak al mee bij het eerste gesprek. Wij werken altijd met volwaardige jaarcontracten of vaste contracten. Uiteraard sta jij als kandidaat centraal en naar aanleiding van onze gesprekken gaan we samen met jou op zoek naar de passende vervolgstap. Altijd samen, maar jij bepaalt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in