+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sittard.
Laad meer vacatures

Startersbaan sales bij Budget Thuis Sittard

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Work-on

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Work-on

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.490 p/m
  • 13e maand, Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Vacaturebeschrijving:

Altijd en overal het onderste uit de kan halen? Dat zat er bij jou al op vroege leeftijd in. Alsof je ouders je vroeger in een ketel met verkooppraatjes hebben laten vallen. Feit blijft dat het salesvak je aanspreekt. In deze startersbaan mag en kan je stapsgewijs de kneepjes van het vak leren.   

De situatie is als volgt: De wereld van (duurzame) energie, internet en alles-in-1 roept bij veel mensen vragen op. Klant of (nog) geen klant. Wat iedereen met elkaar gemeen heeft, is dat ze voor zichzelf op zoek zijn naar de beste deal. De juiste dienst(en) voor een zo fraai mogelijke prijs. En dat is precies waar jij om de hoek komt kijken. Jij zorgt ervoor dat je in ieder gesprek zo slim mogelijk inspeelt op de behoeftes van de (potentiële) klant. Daarin breng je een mooie aanbieding of extra korting via een combi deal altijd onder de aandacht. Jij weet dat alles onder 1 dak afsluiten altijd voordeliger is en weet de mensen die je spreekt hiervan te overtuigen. En dankzij een prestatiegerichte bonus is de klant niet de enige die de positieve gevolgen ervaart van het sluiten van een fraaie deal.

Good to know: je begint jouw eerste 4 werkweken met het volgen van een campus om alle ins en outs van de organisatie en de rol zelf onder de knie te krijgen. Uiteraard krijg je tijdens deze periode ook betaald. Hierin wisselen klassikale dagen, praktijkdagen en dagen gevuld met zelfstandige leermodules zich af. Alles om zo snel mogelijk zelfstandig aan de slag te kunnen gaan. 


Waar kom jij te werken?

In Sittard, bij een te gekke club die alles levert op het gebied van energie, mobiel én alles-in-1. Gewoon alles op 1 plek geregeld. Je gaat hier onderdeel uitmaken van een energiek team dat het gezellig heeft met elkaar. Tel daar een bedrijfsrestaurant en een inhouse gym bij op waar je (tegen betaling) dagelijks terecht kan. Thuiswerken is af en toe een optie, maar men zit hier liever met de hele afdeling bij elkaar. Ook met de kansen om jezelf te ontwikkelen zit het hier wel goed. Het beste voorbeeld daarvan? Collega's die binnenstapten als starter en inmiddels in een rol als senior sales medewerker of zelfs teamleider zitten. Vraag ik een aantal van jouw nieuwe collega's waarom ze hier met plezier werken, volgen al snel antwoorden als: het onderlinge teamgevoel, de fraaie beloningen en de open en gelijkwaardige cultuur. Iedereen mag hier zijn wie 'ie is. Klinkt als een mooie basis is voor een berg werkplezier. Toch?


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Nieuwsgierig naar je belangrijkste to do's? Dit zijn ze: 

het actief opbellen van bestaande en geïnteresseerde klanten om ze nieuwe en aanvullende diensten/producten te verkopenhet beantwoorden van inkomende calls waarin je slim en commercieel inspeelt op de behoefte van de klant. Elke kans om iemand warm te maken voor een cross sell, die pak je  het helpen van de mensen die zelf actief opbellen om een voordelige deal te sluiten wanneer ze meerdere interne diensten combineren. Jij zorgt voor een fraaie deal en een win-win situatiehet loggen van de gesprekken die je hebt gevoerd en de deals die je hebt gemaakt. Zo is een collega bij een volgend gesprek tot in detail op de hoogte wat er afgesproken en besproken isHerken jij jezelf hierin?
mbo 4 werk en denkniveau 24 tot 40 uur per week beschikbaarje bent commercieel, ziet kansen en speelt hier graag op inbetrouwbaar, leergierig en gedrevenaffiniteit met de diensten en producten van Budget Thuis: (groene) energie, mobiel en alles-in-1Sittard is voor jou goed te bereikenWat krijg je ervoor terug?

Belangrijke vraag, belangrijk antwoord. In deze startersbaan ben je o.a. zeker van: 

een maandsalaris van €2.490,75 bruto bij 40 uur een 13e maand in november (naar rato)extra bonussen die kunnen oplopen tot wel € 600,- à € 800,- per maand (bij een fulltime dienstverband en afhankelijk van presteren)doorgroeimogelijkheden in functie en voorwaardende mogelijkheid om af en toe thuis te werken met een thuiswerkvergoeding van €2,158,33% vakantiegeld25 vaste vakantiedagen per jaar bij fulltime

En? Ben je verkocht? Solliciteer dan via de button of door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Vragen? Die mag je altijd stellen door te bellen naar 013 580 27 20. Spreek ik je snel?

Ref. 5959

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in