+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sittard.
Laad meer vacatures

Schilder Sittard

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Als schilder binnen het onderhoudssegment krijg je de kans om echt het verschil te maken! Elke dag begin je vol enthousiasme, klaar om met toewijding aan de slag te gaan. Je begrijpt nauwkeurig wat de klant nodig heeft en zet je volledig in om die stralende glimlach op hun gezicht te zien!


Ben jij het?

We bieden jou een op maat gemaakte positie als schilder die perfect aansluit bij jouw voorkeuren! In nauw overleg bespreken we transparant wat jouw wensen zijn. Bij Faber streven we ernaar de ideale plek voor jou te vinden! Aangezien je veel interactie hebt met klanten, is een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal vereist. Je hebt relevante werkervaring, voldoende kennis en de juiste diploma's. Bovendien ben je bereid om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.


Wat wij bieden

We bieden een salaris tussen €2.700,- en €3.300,- bruto per maand. Je kunt zelf kiezen welke pensioensregeling het beste bij jou past: Stipp of BPF Schilders. Bij goed functioneren ligt een vast contract in het verschiet. We hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en blijven graag op de hoogte van jouw voortgang. We zijn altijd bereikbaar voor al jouw vragen en komen bij je langs op jouw werklocatie om bij te praten over hoe het met je gaat. Om onze waardering te tonen, nodigen we je jaarlijks uit voor een zomerbarbecue en de kerstborrel. Daarnaast kun je met ons puntensysteem sparen voor leuke extra's! Elke werkdag brengt jou dichter bij leuke cadeaus, zoals de nieuwste gereedschappen en complete weekendjes weg met jouw familie!


Waar jij werkt

Dit schildersbedrijf is al een eeuw lang een bekende naam in de regio, met een overdracht van generatie op generatie. Het is een authentiek familiebedrijf dat bekend staat om zijn veelzijdigheid en klantgerichtheid. Alle diensten worden aangepast aan de specifieke wensen van de klant, en het schildersbedrijf staat voor duurzaam en verantwoord ondernemen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in