+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Stein.
Laad meer vacatures

Schilder Stein

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Als schilder speel je een essentiële rol bij het verfraaien van diverse omgevingen, variërend van particuliere woningen tot bedrijven, appartementencomplexen, flats, scholen en sportfaciliteiten. Jouw taken omvatten onder andere het voorbereiden, gronden, lakken en afwerken van houtwerk, wanden en plafonds. Daarnaast voer je reparaties van houtrot uit en houd je je bezig met onderhoudswerkzaamheden.


Ben jij het?

Als je interesse hebt om je carrière bij Faber te starten, bieden wij jou de kans om bij een lokaal schildersbedrijf in jouw regio aan de slag te gaan. Op kleinere projecten kun je zelfstandig werken, terwijl je op grotere projecten mogelijk in een klein team samenwerkt. Als je nieuw bent in het werken aan particuliere projecten, maar hier wel interesse in hebt, bespreken we graag hoe we dit voor jou kunnen organiseren. Het is belangrijk dat je een ervaren schilder bent met een goede beheersing van de Nederlandse taal. Daarnaast dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B en een VCA-certificaat (dit laatste kun je eventueel via ons behalen).


Wat wij bieden

Je kunt rekenen op een aantrekkelijk salaris, variërend van €2.700,- tot €3.300,- bruto per maand, met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren. Je hebt keuzevrijheid voor de pensioenregeling die het beste bij jou past: Stipp of BPF Schilders. Bij Faber staat persoonlijke aandacht centraal; we nemen de tijd om bij je langs te komen en blijven graag op de hoogte van hoe het met je gaat. Jaarlijks bieden wij verschillende opleidingsmogelijkheden om jouw vaardigheden te verbeteren en vakmanschap te perfectioneren. Via ons puntenprogramma spaar je bij ieder gewerkt uur voor extra's, variërend van gereedschap tot weekendjes weg. Ook kun je jaarlijks al jouw Faber-collega's ontmoeten tijdens de zomerbarbecue en de kerstborrel.


Waar jij werkt

Bij Faber kom je terecht in een familiebedrijf waar elke dag de koffie klaarstaat voordat je aan je project begint. Samen met je collega vertrek je met jullie eigen busje naar de werklocatie. Aan het einde van de dag keren jullie terug naar het bedrijf en bespreken jullie de dag. Op vrijdagmiddag is er ruimte voor een gezellige borrel met je collega's om het weekend in te luiden. Werkplezier en hard werken hebben hier een prominente plaats

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in