+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sliedrecht.
Laad meer vacatures

2D-/3D-ontwerper civiel (Vaste baan) – Sliedrecht Sliedrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centerpoint

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij een nauwkeurige, creatieve en oplossingsgerichte tekenaar dan zoeken wij jou!


Je houdt je bezig met het ontwerpen en op tekening uitwerken van civieltechnische werken voor alle voorkomende infra projecten in zowel de ontwerp- als realisatiefase. Je ontwerpt en tekent voor technische projecten binnen de ontvangen randvoorwaarden. Je werkt gegevens uit tot 2D- of 3D tekeningen, welke je met regelmaat verwerkt als 3D animatie in bijvoorbeeld Infraworks. Bij de opdrachtgever is 3D-ontwerp en/of visualisatie een veelvoorkomend onderdeel binnen de projecten. Dit heeft betrekking op het inwinnen van point-clouds tot het technisch ontwerp in 3D van diverse infrastructurele werken. Je signaleert en meldt ontwerpoptimalisaties, alternatieve ontwerpoplossingen en geconstateerde afwijkingen. Verder bewaak je in overleg de kwaliteit en bestede uren van jouw gemaakte producten en verricht je ondersteunende werkzaamheden zoals het uittrekken van hoeveelheden, opstellen van ontwerprapportages en toets je gemaakte producten aan gestelde eisen.



Gevraagd

Jij hebt een Hbo-diploma civiele techniek op zak en minimaal drie jaar ervaring als tekenaar in de GWW-sector. Verder heb jij een goed analytisch vermogen naast je affiniteit met techniek.



Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met voorafgaand eventueel een detacheringsperiode. Verder wordt de UTA CAO gevolgd en is het salaris afhankelijk van de kennis en ervaring.


Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731


Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via deze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.



Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever is een onafhankelijk Civiel Technisch Ingenieursbureau opgericht in de jaren 90. Ze begeleiden projecten van idee tot oplevering in zowel binnen- als buitenland. Ze zijn op verschillende werkvelden actief en dan kan je denken aan infrastructuur, water, constructie, cultuurtechniek, milieu, geodesie en duurzame energie. De opdrachtgever richt zich voortdurend op nieuwe ontwikkelingen in de markt en innovatieve oplossingen in de civiele techniek. Medewerkers blijven up to date door het volgen van seminars en vakgerichte cursussen. Ze maken gebruik van de modernste software. Het is een organisatie die zich in de breedte blijft ontwikkelen. Op deze wijze kunnen ze een dienstverlenende organisatie blijven die volledig afgestemd is op de wensen van de klant.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in