+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sliedrecht.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Bouw Sliedrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bouwonderneming Stout

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Duik in de wereld van duurzame bouwprojecten en omarm de vrijheid en verantwoordelijkheid van een rol waarbij je van begin tot eind betrokken bent. Werk als Projectvoorbereider in een actief en sportief familiebedrijf, gevestigd in een modern pand. Jouw taken omvatten calculatie, planning, inkoop en meer- en minderwerkbeheer, terwijl je als schakel fungeert tussen projectleider en uitvoerder. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij werken aan duurzame en toekomstgerichte bouwprojecten? Kom jij tot je recht in een brede rol van voorbereiden tot aan realisatie van een bouwproject? Niet in een keurslijf maar volop vrijheden en verantwoordelijkheden? Waarbij samenwerken voorop staat en je dé schakel bent tussen projectleider en uitvoerder? Wil je ook nog eens graag werken bij een actief en sportief familiebedrijf gevestigd in een nieuw en modern gebouw? Dan is deze rol van werkvoorbereider interessant voor jou!
Bij ons wordt de functie van Werkvoorbereider aangeduid als Projectvoorbereider. Onze projectvoorbereiders zijn namelijk meer dan alleen werkvoorbereiders; ze zijn van begin tot eind betrokken bij alle aspecten van het project. Van calculatie en planning, tot inkoop en het beheersen van meer- en minderwerk. Samen met de projectleider en uitvoerder vorm jij een team dat het project opzet én oplevert.

Wat ga je doen?
Als werkvoorbereider (projectvoorbereider) speel je een essentiële rol in het realiseren van succesvolle bouwprojecten. Samen met de projectleider en uitvoerder ben je verantwoordelijk vanaf de initiatieffase tot aan de uiteindelijke uitvoering. Voor dit hele traject zorg je voor een vlotte inkoop, accurate facturatie en bewaak je de financiële voortgang van de projecten.
Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit:
  • Proactief afstemmen met opdrachtgevers voor een optimale planning, rekening houdend met beschikbare middelen.
  • Gedetailleerde bouwplanningen opstellen en afstemmen met alle betrokkenen voor een soepele uitvoering.
  • Zorgdragen voor werktekeningen en uitvoeringsdocumenten, inclusief contractonderhandelingen met onderaannemers.
  • 1 of 2 keer per week ben je aanwezig op het project zodat je het bouwproces op de voet kan volgen.


Gevraagd

Wat neem je mee?
Jij werkt nauwkeurig en staat stevig in je schoenen. Je communiceert gemakkelijk met diverse partijen en neemt graag het voortouw bij verschillende taken.
Daarnaast beschik je over:
  • Kennis van bouwkunde;
  • Sterke organisatorische vaardigheden;
  • HBO werk- en denkniveau, aangevuld met een aantal jaar relevante werkervaring in vergelijkbare positie.


Aanbod

Over ons
Vanuit de overtuiging dat Mensen vóór Gebouwen gaan, ontwikkelen en bouwen wij dagelijks aan een toekomstbestendige woon-, werk- en leefomgeving. Door oog te hebben voor de omgeving en gebruik te maken van duurzame materialen en energiesystemen, dragen wij bij aan het behoud én de verbetering van een gezond leefklimaat voor nu en voor later.
Als onderdeel van de Van Herk Groep zijn we uitgegroeid van een lokale aannemer tot een regionale totaalbouwer. Onze projecten, variërend van woningbouw tot utiliteitsbouw, bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een diverse en dynamische omgeving.

Je team
Per bouwproject wordt er een team samengesteld die nauw samenwerkt. Dit team bestaat uit een projectleider, uitvoerder(s), werkvoorbereider(s) die ondersteund wordt door de KAM-manager en materieeldienst. De werkvoorbereiders hebben wekelijks teamoverleg en 6-wekelijks wordt een project overstijgend overleg georganiseerd. Ter bevordering van uitwisseling van kennis en kunde.

Wat bieden wij?
Als bedrijf streven we ernaar het beste in jou naar voren te brengen. We bieden ruimte voor individuele opleiding om je persoonlijke ontwikkeling te bevorderen.
Daarnaast bieden wij:
  • Een aantrekkelijk marktconform salaris per vier weken;
  • De keuze om vanaf 32 uur per week te werken met flexibele werktijden tussen 07:00 en 18:00 uur;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een leaseauto, laptop, telefoon en 40 verlofdagen;
  • Goed ingerichte werkplek met verstelbaar bureau en dubbele schermen;
  • Opbouw van pensioen volgens bpfBOUW;
  • Investering in jouw persoonlijke ontwikkeling met een jaarlijks opleidingsprogramma;
  • Gezellige bedrijfsborrels, zomerbarbecue, winterbuffet en diverse uitjes georganiseerd door onze personeelsvereniging, van een stadswandeling tot bierproeverij en ons jaarlijks sinterklaasfeest;
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan de (sportieve) activiteiten georganiseerd door collega’s, zoals hardlopen, wielrennen en motorrijden.
Meer weten?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Brigitte de Gier (recruiter) 06 47088717.

Interesse?
Voel jij je aangesproken en wil je graag bij ons komen werken? Dan maken we graag kennis met jou! Je CV kan je mailen naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of vul ons sollicitatieformulier in.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in