+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Son en Breugel.

Intercedent / recruiter mét ambitie Son en Breugel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Spoor 3 HRM

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Droom jij ervan om deel uit te maken van een groeiend bedrijf? Ja duhh.. Niemand wil in een krimpend bedrijf werken toch? Ben jij iemand die altijd een stapje extra zet en continu wil blijven ontwikkelen? Ja tuurlijk! Jij wil graag leren van mensen, je ontwikkelen en verder groeien. The Sky is the limit!! Hou je van uitdagingen en geniet je ervan om mensen met elkaar te verbinden? Jij hoort wel eens mensen iets vertellen en je denkt dan hé, daar weet ik iemand voor! Dat is dit dus! Als je daarnaast ook nog eens communicatief vaardig bent en graag in contact staat met mensen, dan zijn wij op zoek naar jou! Jij denkt nu: Dit kan ik ook zo’n wervende tekst schrijven. Dát wil ik voor mijn werk doen! Er komt wel wat meer bij kijken! 😉

Voor ons dynamische bedrijf zoeken we een gedreven Intercedent die van aanpakken weet. Dit is wel een belangrijke eigenschap in deze functie. Bij ons draait het om samenwerking vanuit vertrouwen, waarbij we streven naar oplossingsgerichte klantbeleving en tegelijkertijd werken aan teamontwikkeling. Werk is voor ons meer dan alleen een dagelijkse bezigheid; het is een bron van persoonlijke voldoening en professionele groei. Klinkt interessant, toch?

Stel je voor: je begint je dag met het opstellen van vacatureteksten die niet alleen professioneel zijn, maar ook een vleugje humor bevatten. Ben je een saaie piet? Mag je hier stoppen met lezen. Graag bij onze concurrenten solliciteren. 😉 Want laten we eerlijk zijn, wie solliciteert er nu niet graag met een glimlach op zijn gezicht? Dan gaat het echte werk van start. Je duikt in de wereld van werving en selectie, waarbij je op zoek gaat naar de perfecte match. Hoewel we ons vooral richten op HR-vacatures, komen er ook andere interessante functies voorbij. Het belangrijkste is het vinden van de juiste match voor zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Jij fixt dit!

En laten we de sollicitatiegesprekken niet vergeten. Terwijl je kandidaten interviewt, probeer je soms te onderdrukken om te lachen om de gekke antwoorden die je ontvangt. Maar hé, het houdt de boel wel boeiend! Ja gaat mensen hun levensverhaal aanhoren. Dat is écht super boeiend. Zeker als nieuwsgierigheid in je aard zit. Heb je interesse om meer contact te hebben met onze klanten? Dan krijg je ook de kans om naar hen toe te gaan om te ontdekken wat ze nodig hebben. Ga je dit doen? Dan hoort ook een auto van de zaak bij deze baan!


Gevraagd

Jij bent een echte aanpakker, proactief en verantwoordelijk. Je neemt initiatief en houdt een oogje in het zeil wanneer dat nodig is. Ja dit is wel écht belangrijk. Wij houden ervan als mensen zelfstartent zijn. Als je goed presteert en direct verantwoordelijkheid neemt, zijn er binnen het bedrijf volop mogelijkheden om door te groeien. Daarbij is ALLES mogelijk! Je geniet van je werk en straalt dit uit naar anderen, je bent een ware ambassadeur voor ons bedrijf. De kernwaarden van ons bedrijf sluiten naadloos aan bij wie jij bent. Je bent positief ingesteld en weet wat er nodig is om van je werk een succes te maken. Je durft beslissingen te nemen en kansen te zien. Je bent een echte mensenmens en vindt het fascinerend om met mensen om te gaan. Daarnaast ben je bereid om fulltime te werken. If you don’t want to watch pricetags, stop watching the clock! 😎Een opleiding in Juridisch/HRM/Commercie is daarbij een pré.

We bieden jou de kans om je te ontwikkelen in de richting die jij voor ogen hebt, met een passend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen. Als je liever wat minder op vakantie gaat, kun je ook een aantal dagen per jaar verkopen, hoewel we niet willen dat je teveel vakantiedagen verkoopt, omdat vakantie ook belangrijk is. Allicht! Je kunt nu eenmaal niet altijd aan staan. Balans is belangrijk. Natuurlijk hoort een goede pensioenregeling er ook bij. En zorg jij voor goede resultaten? Dan ontvang je daarvoor ook een zéér goede beloning. Wanneer kom je op de koffie?


Aanbod

Ben jij degene die we zoeken? Neem dan direct contact op met Barrie 06-18479746!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in