+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

Intercedent Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-team Nederland

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-team Nederland

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 2.900 p/m
  • Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Beschrijving

Aandacht, aandacht! Als we één woord hadden om jou te beschrijven, zou het wel "aanstekelijk" zijn. Want laten we eerlijk zijn, jouw passie voor mensen en commercie is besmettelijk. Weet je waar we het meest van houden? Jouw talent om bedrijven te overtuigen dat onze diensten hen als een raket lanceren. Met jou aan boord is succes verzekerd, en wij kunnen niet wachten om je te verwelkomen!


Ben jij klaar voor deze uitdaging?

Welkom in het hart van Den Bosch. Een inspirerende werkplek op een toplocatie. Een plek om dagelijks te groeien. Een team van enthousiaste professionals. Volop kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.


Wat ga je doen
  • Jouw toekomst als Intercedent is helder: je gaat als een echte pionier nieuwe samenwerkingen realiseren. 

  • Je bruist van energie en hebt een neus voor nieuwe kansen. Actief speur je de markt af en overtuig je bedrijven van de waarde van onze diensten. 

  • Met jouw overtuigingskracht begrijp je precies wat bedrijven nodig hebben en hoe onze geweldige kandidaten daarin passen. Je bent een echte matchmaker, en dat straal je uit.

Maar daar stopt het niet. Ook bestaande klanten verdienen jouw aandacht. Jij begrijpt dat tevreden klanten de sleutel zijn tot succes. Dus ga je verder dan alleen het binnenhalen van nieuwe business; je zorgt ervoor dat elke klant blij en tevreden is. Want voor jou is klanttevredenheid de ultieme beloning.


Voor wat, hoort wat!
  • Competitief salaris: We weten dat hard werk beloond moet worden. Daarom krijg je als Intercedent een aantrekkelijk startsalaris tussen de €2.500 en €2.900 euro bruto per maand o.b.v. 40 uur, met de mogelijkheid om hier op korte termijn in te groeien.

  • Never-Stop-Learning: Ontwikkeling staat centraal bij ons. Als Intercedent bieden we talloze opleidingsmogelijkheden, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk.

  • Bouwen aan de toekomst: Een jaarcontract is het begin, maar we houden zeker zicht op dat vaste contract. We willen samen groeien!

  • Bonussen en aandelen: Jouw succes is ons succes. Daarom kun je rekenen op boeiende bonusregelingen en als Intercedent een mogelijkheid om aandelen te verwerven.

  • Time to Relax: Geniet van 25 vakantiedagen en als je wilt, koop er nog 5 extra bij. Rust is belangrijk!

Wie ben jij?!

Jij bent echt gedreven! Het jongleren met verschillende taken is helemaal jouw ding. Niet gek hoor, als intercedent. Je hebt een natuurlijk talent voor het stellen van prioriteiten en behoudt moeiteloos je kalmte, zelfs als het druk is. Bovendien ben je als intercedent gefocust op resultaten. Als iets niet lukt, laat jij je niet ontmoedigen en zoek je gewoon naar een andere aanpak. Met jouw aanstekelijke enthousiasme en onuitputtelijke teamgeest ben je een perfecte aanvulling op ons team. Ons motto? Werkplezier staat bij ons bovenaan!


Verder:
  • Je hebt een denk- en werkniveau op HBO-niveau;

  • Het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer, of de bereidheid dit aan te schaffen, is essentieel;

  • Bij voorkeur heb je minstens 2 jaar ervaring in een commerciële rol;

  • Jij bent enthousiast, gefocust op resultaten en hebt een geweldige teamgeest!

Waar ga je werken

Je gaat aan de slag op de mooiste kantoorlocatie in Den Bosch. Werkzoekenden zijn van harte welkom om binnen te stappen en jou om advies te vragen. Bij Tempo-Team draait het niet alleen om job matching, maar om life changing. Als toonaangevend uitzendbureau in Nederland zetten we in op échte verbindingen tussen bedrijven en individuen. Onze waarden van samenwerking, betrokkenheid en innovatie staan centraal in alles wat we doen. 


Solliciteer!

Ben jij gefocust op resultaten en succes? Tempo-Team is de plek waar ambitie en doelgerichtheid worden beloond. Jouw werk heeft directe invloed op ons grotere geheel. Samen gaan we vooruit, verwezenlijken we doelen en vieren we successen. Dusss, solliciteren maar! Wil je eerst antwoord op je vragen? Stuur mij  vooral een mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

  • Succesvolle sollicitatie

    Hoppa! Je hebt de eerste stap gezet naar een nieuwe carrière move! Jouw sollicitatie is goed ontvangen en binnen slechts 2 werkdagen kun je een reactie van ons verwachten. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

  • Op gesprek

    De Talent Acquisition Specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Maar nog belangrijker, we zijn razend benieuwd naar jou! Wat zijn jouw unieke talenten en wat maakt jou zo speciaal? Het gesprek kan zowel op ons kantoor plaatsvinden als online, afhankelijk van jouw voorkeur.

  • Op tweede gesprek

    En dan het tweede gesprek! Hier krijg je de kans om jouw toekomstige manager te ontmoeten en een nog beter beeld te krijgen van jouw toekomstige werkplek. Meestal is er nog een ander persoon aanwezig, afhankelijk van de vacature en afdeling. Het kan een andere manager zijn, een directeur of een collega uit het team. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen ervoor zorgen dat je de perfecte plek vindt die het beste bij jou past. 

  • Welkom in het team

    En dan... tromgeroffel... is het moment daar! Je bent aangenomen! Van harte gefeliciteerd! Wij hebben een passend aanbod voor je klaarliggen, en hebben dus alleen nog een krabbel van jou nodig. Welkom bij Tempo-Team. Met ons speciale onboardingsprogramma zorgen we ervoor dat je je direct thuis voelt in ons bedrijf en helpen we je met een vliegende start van je nieuwe baan. Wij kunnen niet wachten!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in