+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaltbommel.

Intercedent Zaltbommel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

M@tchm@kers

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Bonusregeling

Vacature in het kort

In deze rol ben je meer dan een intercedent of accountmanager, je bent een Matchmaker. Je taak is om de perfecte match te vinden tussen kandidaten en banen. Je doet dit door vacatures te schrijven, kandidaten te werven en sollicitatiegesprekken te voeren. Maar jouw werk gaat verder dan dat. Je regelt ook arbeidsovereenkomsten, salarisadministratie, opleidingen en zelfs marketingcampagnes. Je bezoekt klanten en zorgt voor langdurige samenwerkingen. Je bent het gezicht van ons bedrijf. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Intercedent, Consultant, Accountmanager, what's in a name? Je gaat de beste matches maken! Zorgen voor blije kandidaten en relaties. Dus wij noemen deze functie Matchmaker.

Je schrijft vacatures, werft kandidaten zowel online als offline voor uiteenlopende banen en voert sollicitatiegesprekken. De perfecte match vraagt om veel meer dan opleiding of werkervaring. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de arbeidsovereenkomsten, salarisadministratie, opleidingen en trainingen. Ook regel je de (lokale) marketingcampagnes en heb je goede ideeën voor onze social media content. Daarnaast bezoek je regelmatig relaties en bouw je aan een langdurige samenwerking. 

  • Je brengt nieuwe samenwerkingen tot stand met MKB relaties in de regio; 
  • Je begeleidt onze medewerkers tijdens hun dienstverband bij Matchmakers; 
  • Je bent het gezicht van de vestiging en aanspreekpunt voor medewerkers en relaties.


Gevraagd

Het allerbelangrijkste is dat je graag met mensen werkt. Je weet hoe je commerciële doelstellingen combineert met het menselijk aspect. Je ziet kansen en uitdagingen en je bent praktisch ingesteld. Wij zoeken een collega die liever achteraf goedkeuring wil dan vooraf toestemming vraagt. Uit jezelf handelen wordt zeer gewaardeerd binnen onze organisatie. Je hebt een winnaarsmentaliteit! Dat is voor ons veel belangrijker dan ervaring, wij leren je alles wel. 

  • Een groot netwerk in de regio Bommelerwaard;
  • MBO/ HBO werk- en/ of denkniveau; 
  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar! 

Ben je proactief? Hoeft niet. Problemen vóór zijn in onze branche is onmogelijk. Het gaat erom dat je ze oplost! Actief handelen is dus genoeg. Ben je stressbestendig? Hoeft ook niet. Stress betekent dat zaken niet goed georganiseerd zijn en dat zijn wij juist wel! Een 9-tot-5 mentaliteit? Prima. Als je dagelijks moet overwerken dan is je werk niet goed geregeld. En we zoeken juist iemand met een uitstekend organisatietalent! 


Arbeidsvoorwaarden

Er is uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Leuk detail, onze arbeidsovereenkomst is 1 A4, wel zo simpel en duidelijk. Je ontvangt een salaris tussen de € 2.500,- en € 3.500,- per maand. Dit is afhankelijk van jouw ervaring. Groeien in salaris kan natuurlijk altijd! Ook ontvang je 8% vakantiegeld op jaarbasis.  

Uiteraard krijg je alle middelen om je werk uit te kunnen voeren.

  • Onbeperkt aantal vakantiedagen (als je belooft dat je terug komt) met een minimum van de wettelijke 20 dagen, die je verplicht op moet nemen voor jouw eigen gezondheid en tijd voor familie en vrienden;
  • Flexibele werklocaties, vanuit huis werken ook mogelijk; 
  • Inhoudelijke training & coaching;
  • Pensioen middels Brand New Day; 
  • Reiskosten maal €0,21;
  • Bonussen als beloning voor je harde werken, dit kan oplopen tot 3 maandsalarissen per jaar;

Maar vooral, werken binnen een snelgroeiende club met ondernemers met één gezamenlijk doel; van elke dag een succes maken! 



Bedrijfsomschrijving

M@tchm@kers houdt het graag simpel en duidelijk. In de huidige tijd worden veel zaken ingewikkelder gemaakt dan dat ze zijn, zo ook binnen de arbeidsbemiddeling. De kern van onze dienstverlening is nooit veranderd; onze relatie zoek een kandidaat en/of een kandidaat zoekt een baan; dé match. Wij helpen mensen aan werk en maken hen blij met een (nieuwe) baan; ‘your job, our mission'. 
Voor verdere informatie over ons check onze website: www.matchmakers.nu 
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met M@tchM@kers #Zaltbommel of solliciteer direct als intercedent.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in