+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veghel.

Intercedent bij BaanTreffers – bemiddelaar in werkgeluk! Veghel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BaanTreffers

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.650 p/m
  • Bonusregeling

Vacature in het kort

BaanTreffers, een jong bemiddelingskantoor, zoekt een nieuwe bemiddelaar in werkgeluk. In deze rol detacheer, werf en selecteer je kandidaten voor voornamelijk MKB-bedrijven. Bij ons staat werkgeluk centraal, ook voor onze medewerkers. Geniet van veel vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor creativiteit, en vier successen in een informele, gezellige sfeer. Plus, geniet van lucratieve bonussen en een nieuw kantoor met lekkere koffie en een tafeltennistafel! Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

BaanTreffers timmert hard aan de weg en is op zoek naar een nieuwe bemiddelaar in werkgeluk. Word jij onze nieuwe intercedent / recruiter en kom jij ons winnende team versterken?


Functieomschrijving

BaanTreffers is een jong bemiddelingskantoor, gevestigd in Veghel, en actief in de regio. We detacheren, werven en selecteren de beste kandidaten voor verschillende (voornamelijk MKB) bedrijven uit de buurt. We zijn persoonlijk, laagdrempelig, ‘gewoon gezellig’ en bij BaanTreffers staat werkgeluk op één!

En wat we belangrijk vinden voor onze kandidaten, vinden we ook belangrijk voor onszelf. We nemen ook ons eigen werkgeluk erg serieus. Met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en veel ruimte voor creatieve ideeën en eigen inbreng. We vieren onze successen en maken van onze werkweek een feestje!

Natuurlijk komen die successen niet vanzelf. We zetten ons dagelijks keihard in om perfecte, langdurige matches te maken tussen gemotiveerde werkzoekenden en bedrijven die begrijpen dat werkgeluk een arbeidsvoorwaarde is.

Onze kandidaten zijn mensen ‘uit de buurt’ welke -naast nieuw werkgeluk- een nieuwe baan in bijvoorbeeld de logistiek, techniek, administratie of marketing zoeken. We maken enerzijds gebruik van goede, lokale en internationale vacaturebanken en anderzijds gaan we ook pro actief op zoek naar professioneel talent via bijvoorbeeld LinkedIn Recruiter. De bedrijven en vacatures zijn heel divers!

We zijn op zoek naar een proactieve collega die zich helemaal kan vinden in de visie van BaanTreffers. Je bent enthousiast, werkt secuur, behoudt het overzicht en bouwt binnen no-time een goede relatie op met onze werkenden en opdrachtgevers.

Heb je al ervaring in de arbeidsbemiddeling maar ben je op zoek naar meer vrijheid, minder targets en wil je jouw eigen strategie bepalen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Omdat we met een klein team werken, zijn de werkzaamheden divers en uiteenlopend. Zo schrijf je wervende vacatureteksten, voer je kennismakingsgesprekken met werkzoekenden en breng je de juiste kandidaat bij het juiste bedrijf onder de aandacht. Je bent bezig met acquisitie, relatiebeheer, intakes, het vervullen van vacatures en de bijbehorende administratie. Natuurlijk houden we in onze taakverdeling rekening met persoonlijke voorkeuren en talenten.


Functie-eisen
  • Je hebt hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur in de commerciële of economische richting
  • Je bent 36 tot 40 uur per week beschikbaar
  • Ervaring in de arbeidsbemiddeling is een pre
  • Sociaal, energiek, secuur en proactief
  • Je bent commercieel ingesteld en communicatief vaardig (mondeling en schriftelijk). Je vindt het leuk om tussen verschillende doelgroepen (o.a. werkzoekenden en bedrijven) te schakelen
Jouw werkgeluk (& arbeidsvoorwaarden)
  • Je komt te werken in een jong team met 6 collega’s
  • Je krijgt een afwisselende baan voor de lange termijn waarin je de vrijheid krijgt om nieuwe projecten op te starten en de werkzaamheden op je te nemen die jou het beste liggen. Eigen initiatief wordt gewaardeerd!
  • BaanTreffers biedt je een gezellige, informele en ambitieuze werkomgeving. We hebben geen keiharde targets, maar wel mooie toekomstplannen. Er wordt hard gewerkt, maar ook hard gelachen
  • Een goed salaris (tussen €2600,00 en €3650,00 bruto per maand, afhankelijk van ervaring) en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. met reiskosten)
  • Lucratieve bonussen
  • Een mooi, nieuw kantoor (mét lekkere koffie en een geïmproviseerde tafeltennistafel)
Nieuwsgierig?

Lijkt het je leuk om je bij ons team te voegen? Laat van je horen! Je mag bellen, mailen of solliciteren via onderstaande button. Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek op ons gezellige kantoor in het centrum van Veghel. Tot snel!

We zijn bereikbaar via mail (via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.), telefoon (0413-747163) of WhatsApp (06-29174376).

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in