+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Servicecoördinator E Technische Universiteit Son en Breugel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PD personeel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.100 - € 4.550 p/m

Vacatureomschrijving

Je komt te werken bij een landelijke installateur en specialist op gebied van het beheer van gebouw gebonden installaties. Ze hebben zowel projecten als service en onderhoud op grotere locaties en zijn thuis in zowel werktuigbouwkundige als elektrotechnische projecten, of een combinatie daarvan. Ze werken vanuit diverse kantoren in het land, wat resulteert in een regionaal werkgebied en kleine reisafstanden. Het bedrijf bestaat uit een team van enthousiaste vakspecialisten, die een grote waarde hechten aan een prettige werkcultuur, hoge mate van professionaliteit en klanttevredenheid. Bovendien staat opleiden en blijvend enthousiasmeren hoog in het vaandel. De ideale werkgever voor de specialist die toe is aan een vervolgstap en verdere ontwikkeling!


Als servicecoördinator elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het plannen en coördineren van service- en onderhoudswerkzaamheden aan technische installaties op de Technische Universiteit Eindhoven. Je komt echt op de klant locatie te zitten waar de werkzaamheden worden uitgevoerd. Jouw doel is om te zorgen dat er maximale efficiëntie, productiviteit, kwaliteit en klanttevredenheid worden behaald.

Je stuurt service- en onderhoudsmonteurs aan, zorgt voor een efficiënte planning en coördineert dagelijkse werkzaamheden. Het aannemen, registreren, coördineren en technisch gereedmaken van storingen en onderhoudsverzoeken behoren tot jouw verantwoordelijkheden, waarbij je garant staat voor een snelle en adequate afhandeling.

Daarnaast onderhoud je nauw contact met zowel interne als externe klanten. Je houdt de status, kwaliteit en kosten van de werkzaamheden in de gaten en geeft vakinhoudelijke aanwijzingen. Je informeert de klant regelmatig over de voortgang van de werkzaamheden. Administratieve taken, zoals het bijhouden van klant- en monteursgegevens, het plannen van onderhoud en de inkoop van benodigdheden bij gecontracteerde leveranciers, behoren eveneens tot jouw takenpakket. Als servicecoördinator elektrotechniek rapporteer aan de contractbeheerder en/of manager contracten.

Je komt te werken bij een grote landelijke organisatie, maar ondanks dat voelt het aan als een familiair bedrijf waar je zeker geen nummertje bent. De lijntjes tussen de diverse afdelingen zijn kort en binnen dit bedrijf gaat hard werken samen met voldoende ruimte voor plezier op de werkvloer. Daarnaast wordt er echt in jou geïnvesteerd. Er zijn diverse mogelijkheden om trainingen, cursussen en opleidingen te volgen om jezelf professioneel te blijven ontwikkelen. Dus voldoende uitdaging!



Gevraagd

  • Mbo 4 of hbo opleiding;
  • Je hebt technische kennis door een opleiding en/of ervaring;
  • Je bent een organisatietalent;
  • Je bent klantvriendelijk, stressbestendig en gedreven;
  • Je bent een echte teamspeler;
  • Je bent goed in het stellen van prioriteiten.


Aanbod

  • Een salaris tussen de € 3.100,- en € 4.550,- bruto per maand op basis van 40 uur per week,  afhankelijk van kennis en ervaring;
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen op basis van een fulltime dienstverband;
  • Een uitgebreid onboardings-traject met goede begeleiding en verschillende introductieactiviteiten;
  • Groot aanbod van opleidingen en cursussen die je kunt volgen;
  • Doorgroeimogelijkheden, waarbij invulling wordt geven aan jouw persoonlijke ambities.

Ben jij de servicecoördinator elektrotechniek die onze opdrachtgever zoekt? Laat het ons weten! Je CV mag per mail verzonden worden via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Je kunt ook via de website reageren of een WhatsApp sturen of bellen . Dat geldt ook voor vragen over de functie. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.



Bedrijfsomschrijving

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in