+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Son en Breugel.
Laad meer vacatures

Verkoper Son en Breugel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

De Mandemakers Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 37 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij Hello Kitchen draait alles om het plezier van het kopen en verkopen van keukens. Als verkoper speel je een belangrijke rol. Je luistert goed naar klanten, geeft advies en helpt ze hun droomkeuken te vinden. Je werkt in een omgeving met prachtige keukens in verschillende stijlen. Jouw taak is om klanten te inspireren en te helpen met hun keuze. Je maakt het plaatje compleet door de administratie netjes af te handelen. Als je van keukens houdt en graag met mensen werkt, is dit de perfecte baan voor jou. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Bij Hello Kitchen zie je hoe leuk een keuken kopen is. En als verkoper weet jij hoe leuk het is om deze keukens te verkopen! Als verkoper stel jij precies de juiste vragen, je geeft advies op maat en helpt klanten aan hun droomkeuken. Heb jij zin om er elke werkdag voor te zorgen dat onze klanten met een glimlach naar huis gaan? Lees snel verder en solliciteer vandaag nog als verkoper bij Hello Kitchen.


Wat ga je doen bij Hello Kitchen?

Tijdloos design en de allernieuwste trends, zoals botanical of vintage. Bij Hello Kitchen – onderdeel van De Mandemakers Groep - vind je keukens voor elke smaak en elke ruimte. Aan jou de taak om die keukens te verkopen! Als keukenverkoper ben jij het gezicht van de winkel. Je vindt klantcontact en verkoop leuk en hebt een passie voor keukens. Je begrijpt klanten, voelt ze goed aan en door jouw enthousiasme zorg je dat de klant zich direct welkom voelt. Jij weet vanuit deze passie en creativiteit een inspirerend en persoonlijk ontwerp te maken en een passend verkoopadvies te geven. Jij:

  • Inventariseert de klantwensen
  • Inspireert de klant door ze rond te leiden in onze inspirerende showroom
  • Maakt elke order administratief helemaal in orde


Gevraagd

Uiteraard voel jij je thuis in een commerciële wereld en vind je het belangrijk om je persoonlijke omzetdoelen en die van de winkel te behalen. Maar je bent ook een uitstekende luisteraar, geïnteresseerd in de klant. Jij vertaalt de wensen van de klant naar een keuken op maat. Ook:

  • Heb je minimaal mbo 4-werk- en denkniveau
  • Ben je beschikbaar in de weekenden en op feestdagen
  • Is commerciële ervaring of ervaring met klantcontact een pre, maar het is nog veel belangrijker dat je bereid bent om het verkopersvak te leren


Aanbod

Jij helpt onze klanten iedere dag weer aan een droomkeuken. Dit doe je vanuit een gedreven en gezellig team. Samen zetten jullie je in voor het beste resultaat. Omdat jij het verschil maakt, belonen we jouw inzet met:

  • Een goede provisieregeling; dus méér geld bij betere prestaties 
  • Je leert het verkopersvak op onze eigen Mandemakers Academy, als onderdeel van je inwerktraject
  • Volop mogelijkheden om te groeien naar medior of senior verkoper, vestigingsmanager of zelfs doorgroeien naar een andere formule
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in