+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Spijk (GE).

Zelfstandig werkend kok Spijk (GE)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

The Dutch

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 2.700 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Wat jij gaat doen

Ontdek de unieke combinatie van culinaire meesterwerken, veel aandacht voor een gezonde werk-privé balans en een spectaculaire omgeving bij The Dutch! Als gepassioneerde kok ben jij de ster in onze keuken én op de golfbaan. Denk aan live cooking op onze prachtige golfbaan waar jij jouw kookkunsten op het hoogste niveau laat zien. Jij krijgt de ruimte om te schitteren met een breed scala aan gerechten. Van aardappel tot zwezerik! Ben jij klaar voor de ultieme culinaire uitdaging?

Als Zelfstandig Werkend Kok bij The Dutch ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig draaien van jouw kant. Van mise-en-place tot het waarborgen van de kwaliteit van de gerechten die de keuken verlaten. Wij richten ons niet alleen op het creëren van culinaire meesterwerken in ons restaurant, maar ook op verschillende high-end events, waaronder live cooking en baancatering. Je speelt een essentiële rol in het invullen van de wensen van onze gasten, variërend van bitterbal tot kaviaar. Je geniet van een stimulerende sfeer en werkt in een omgeving waarin zelfstandigheid en vrijheid worden aangemoedigd. Bovendien kun je jouw creativiteit volledig benutten door actief mee te denken over de menu’s van onze events en de vaste menukaarten. De breedte van ons aanbod, van aardappel tot zwezerik, biedt continue uitdagingen.


Waar je terecht komt

Bij The Dutch kom je terecht in een dynamische en hoogwaardige werkomgeving. Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die streven naar culinaire perfectie en excellente service. In de keuken werk je samen met 8 koks, variërend van chef tot zelfstandig werkend koks. Iedereen is even belangrijk en krijgt de vrijheid om mee te denken in alle aspecten van de culinaire beleving van onze leden.

Omdat we 7 dagen per week open zijn en een sterke seizoen-drukte ervaren hebben we ons werk zo ingericht dat we een bijzonder goede werk-privé balans hebben. Denk hierbij aan een 4-daagse werkweek, maximaal 1 werkdag in het weekend en in de winterperiode alle ruimte om bij te komen van de zomer-drukte.


Wie jij bent

Jij bent niet alleen een expert in de keuken, maar ook een teamspeler met een passie voor high-end koken. Je hebt ervaring in de horeca, bij voorkeur op een vergelijkbaar niveau, en bent bekend met het brede scala aan gerechten. Je werkt netjes, bent gemotiveerd en hebt een gezonde dosis humor. Daarnaast ben je zelfstandig en gewend om snel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Jij voelt je thuis in een omgeving waarin creativiteit en innovatie worden aangemoedigd!


Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende en inspirerende werkomgeving waarin je de vrijheid hebt om mee te denken over menu's en kaarten. Daarnaast:

  • Salaris tussen 2400,- en 2700,- per maand op basis van 40 uur
  • een 4-daagse werkweek en 1 weekenddag werken
  • 8,33% vakantiegeld en reiskostenvergoeding van 23 cent per km
  • 200% opbouw van vrije dagen op gewerkte feestdagen
  • Een compleet uitgeruste gym waar je onbeperkt gebruik van kunt maken (inclusief douche indien je voor werktijd komt sporten)
  • Personal trainer die meermaals per week training geeft aan personeel van The Dutch
  • Naast de reguliere vrije dagen, jaarlijks 6,5 ATV dagen. (En de mogelijkheid om deze op te maken!)
  • Jaarlijks een hoogwaardig personeelsfeest
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van de oefenfaciliteiten van The Dutch of het volgen van golflessen
  • Werkkleding wordt gewassen op de zaak
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in