+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sprang-Capelle.
Laad meer vacatures

Reisadviseur (24 - 39 uur) Sprang-Capelle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Euronature

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacatureomschrijving

Euronature is in 2001 opgericht en is in Nederland, België en Duitsland uitgegroeid tot de grootste reisorganisatie in naturistische vakanties. Wij bieden zowel in Europa als ver daarbuiten appartementen, hotels en campings aan. Tevens regelen wij voor onze klanten huurauto’s, vliegtickets, parkeerplaatsen en verzekeringen e.d., indien dit gewenst is. Persoonlijk contact, ijzersterke communicatie, objectief en duidelijk advies en excellente service staan daar bij centraal.

Gevraagd

Wij zoeken die ene enthousiaste reisadviseur die niet bang is voor een naturist een vakantie te verzorgen. En nee, je hoeft niet naturistisch op vakantie te gaan of naakt achter je bureau te zitten (wij stellen een leuke outfit juist zeer op prijs).
Ons kleine, maar gezellige, team zoekt ter uitbereiding iemand die van aanpakken weet, iemand die de druk van de ketel komt halen. Ervaring in de reisbranche is wel zo makkelijk maar geen vereiste. Je nieuwe collega's Tineke, Marjolein, Roos, Susan, Maaike en Kelly brengen je graag de kneepjes van ons prachtige vak bij.
Je kan je toekomstige collega's natuurlijk altijd even bellen als je nog vragen hebt: 0416 – 35 20 40.


Aanbod

Om te beginnen een marktconform salaris volgens de CAO Reisbranche (indicatie € 2.200 - € 2.375 bruto op basis van 39 uur) en een jaarcontract. Daarnaast een klein team waarin de lijntjes kort zijn en altijd een collega is om mee te overleggen. Jouw ideeën worden zeer op prijs gesteld. Samenwerking, plezier (elke middag samen lunchen) en prestaties staan bij ons centraal.

Heb je genoeg informatie over de functie en ben jij klaar om een glimlach te toveren op het gezicht van onze klanten en de ideale vakantie voor ze samen te stellen? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., t.a.v. Annie de Kruijf.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in