+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Service Adviseur bij Nefkens in regio Den Bosch Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Nefkens

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Nefkens

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In de baan van Service Adviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor onderhoud en reparaties. Je luistert goed naar wat de klant wil en legt duidelijk uit wat er gaat gebeuren. Je bouwt een band op met de klant en zorgt dat ze tevreden zijn. Je werkt in een team en zorgt dat alles goed gepland wordt. Ook help je met de rekening. Je maakt klanten blij en zorgt dat ze graag terugkomen. Je bent belangrijk voor het succes van het bedrijf. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

In de baan van Service Adviseur fungeer je als het eerste aanspreekpunt voor onderhoud en reparaties. Je verdiept je in de behoeften van de klant en zet deze om naar een duidelijke werkopdracht. Middels jouw kennis en begrip bouw je een vertrouwensband op waarmee je klanten geruststelt. Vervolgens leg je uit welke stappen genomen zullen worden om aan de wensen en/of problemen van de klant tegemoet te komen. Je onderhoudt contact met de klant voor, tijdens en na het bezoek aan onze werkplaats, en streeft ernaar dat klanten graag terugkomen naar onze Nefkens vestiging in Den Bosch. Als Service Adviseur ben jij niet alleen het gezicht en eerste aanspreekpunt voor onze klanten, maar ook een voortreffelijke gastheer of gastvrouw. Jij bent degene die ervoor zorgt dat de planning van onze werkplaats optimaal wordt ingevuld, waarbij je balans weet te vinden tussen de wensen van de klant en wat er praktisch haalbaar is. Daarnaast draag jij zorg voor een transparante facturatie van alle uitgevoerde werkzaamheden aan onze gewaardeerde klanten. Je speelt een cruciale rol in het creëren van klanttevredenheid en draagt op een positieve manier bij aan dit volledige proces.

Gevraagd

Om succesvol te zijn als Service Adviseur, is het van vitaal belang dat je al enige ervaring hebt in deze functie. Je moet flexibel en gefocust zijn op de behoeften van klanten, evenals eerlijk en deskundig op jouw vakgebied. Bovendien dien je voldoende kennis te hebben van autotechniek en een sterke focus te hebben op klanttevredenheid en serviceverlening. Elke dag heb je interactie met klanten, dus het is essentieel dat je er verzorgd uitziet en representatief bent. Je handelt nauwkeurig en zorgt ervoor dat klachten en bijbehorende werkopdrachten zorgvuldig worden afgehandeld. Als onderdeel van het Aftersales team draag jij bij aan een harmonieuze samenwerking met jouw collega’s. Naast jouw enthousiasme en positieve instelling, breng je ook jouw werkervaring als Service Adviseur mee en ben je bereid om verder te groeien binnen een stabiele organisatie en in een prettig team. Jouw werktijden en werkrooster kunnen besproken worden, met als minimumvereiste 3 werkdagen.

Aanbod

Bij Nefkens hebben wij een fantastische positie in ons hechte team voor jou, waar je de fijne kneepjes van het vak kunt leren! Het is een prachtige volgende stap in je carrière. Daarnaast bieden wij nog veel meer zoals een aantrekkelijk salaris, werken met mooie en technisch innovatieve merken en samenwerken met een gezellig, jong en ervaren team. De mensen bij Nefkens vinden de groei en ontwikkeling van medewerkers ontzettend belangrijk en daarom investeren ze volop in trainingen en opleidingen. Bij de Emil Frey Academy krijg je zelfs de mogelijkheid om hoogwaardige opleidingen te volgen. Daarnaast bieden ze goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals voordelen op je fitnessabonnement, collectieve zorgverzekering, mogelijkheid tot deelname aan het fietsplan en aankopen bij Nefkens. Uiteraard ontvang je ook een aantrekkelijk salaris, ruim voldoende verlofdagen, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en een goed pensioen. Deze zijn echter slechts het fundament. Er zijn ontelbaar veel manieren om jezelf verder te ontwikkelen door middel van diverse cursussen, trainingen en opleidingen. Deze geweldige mogelijkheden geven jou de kans om jouw ambitie waar te maken en een bruisende toekomst tegemoet te gaan. Met enthousiasme kun je doorgroeien naar nieuwe uitdagingen binnen verschillende functies en afdelingen.
Het salaris dat je ontvangt als 1e autotechnicus wordt in overleg met jou bepaald. Hierbij kijken we naar je opleiding en werkervaring, maar houden we vooral rekening met jouw meerwaarde!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in