+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Stroe.
Laad meer vacatures

Operator Stroe

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Ploegentoeslag

Vacatureomschrijving

Word de Drijvende Kracht Achter Kwaliteit bij DSM Twilmij! Samen Bouwen aan Topkwaliteit: Als productiemedewerker bij DSM Twilmij werk je zij aan zij met bevlogen collega's aan de productie van hoogwaardige diervoeder premixen. Jouw inzet maakt het verschil voor de gezondheid en groei van dieren wereldwijd. Ervaring als Operator? Klaar voor een Nieuwe Uitdaging: Ben jij een ervaren operator met een hands-on mentaliteit? Bij ons vind je de uitdaging die je zoekt in geautomatiseerde productieprocessen. Durf jij de verantwoordelijkheid aan? Een Ballet van Grondstoffen en Eindproducten: Bij DSM Twilmij werken we met honderden verschillende grondstoffen en eindproducten. Geen dag is hetzelfde en jouw vaardigheden zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Een ware dans van diversiteit! Afwisseling, Nauwkeurigheid en Doorzettingsvermogen: Houd je van afwisseling en werk je met oog voor detail? Dan ben jij de persoon die we zoeken! DSM Twilmij waardeert jouw nauwkeurigheid en inzet. Zet Jouw Ambities Kracht Bij: Voel de voldoening van werken in een dynamische omgeving waar jouw inzet telt. Grijp deze kans om samen met ons bij te dragen aan de groei van DSM Twilmij en de wereldwijde landbouw.

Wij bieden:

Dynamisch werk in een leidend en succesvol bedrijf: Betreed een wereld waar elke dag anders is en waar je deel uitmaakt van een bedrijf dat de standaard zet in zijn sector. Je wordt een essentieel onderdeel van ons succesverhaal! Flexibiliteit in werktijden voor een gebalanceerd leven: Geniet van een werkweek van 40 uur met ploegendiensten die variëren tussen 06:00-15:00 uur en 09:00-18:00 uur. De ene week start je vroeg, de andere week iets later. En als kers op de taart: 3% ploegentoeslag! Het salaris ligt rond de 16.71,- Doorgroeimogelijkheden binnen onze bloeiende productieorganisatie: Je carrière staat niet stil bij ons. Ontwikkel jezelf en maak gebruik van diverse kansen om binnen de organisatie te groeien. We investeren in jouw succes! Competitieve arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw rol: Geniet van aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die recht doen aan de waarde die jij toevoegt aan ons team. We belonen jouw inzet en toewijding. Een informele en stimulerende werkomgeving: Werk in een omgeving waar een informele sfeer heerst en waar jouw initiatief wordt gewaardeerd. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerd lid van ons team. Ben jij klaar voor deze boeiende reis? Solliciteer nu en ontdek de mogelijkheden die op jou wachten!

Wij vragen:

Functie-eisen: • Het bezit van heftruck-certificaat is een pré;
• Enige jaren relevante werkervaring;
• Woonachtig in de omgeving van Stroe.

Waar ga je werken:

DSM Twilmij is een bedrijf dat gespecialiseerd is in diervoedingsoplossingen. Ze richten zich op het ontwikkelen, produceren en leveren van hoogwaardige voedingsproducten en diensten voor dieren, met name in de veehouderij. Deze voedingsproducten zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften van verschillende diersoorten, waaronder pluimvee, varkens, rundvee en andere landbouwhuisdieren. De activiteiten van DSM Twilmij omvatten het formuleren van diervoeders op basis van wetenschappelijk onderzoek en voedingskennis. Ze streven ernaar om voedingsoplossingen te bieden die de gezondheid, groei, prestaties en productiviteit van dieren verbeteren. Dit kan variëren van basisingrediënten tot volledige voeders, afhankelijk van de behoeften van veehouders en de specifieke eisen van de dieren. DSM Twilmij maakt vaak gebruik van innovatieve technologieën en onderzoek om diervoeders te optimaliseren en aan te passen aan de veranderende behoeften in de landbouwsector. Het bedrijf streeft ook naar duurzame en milieuvriendelijke oplossingen in de diervoederindustrie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in