+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Leerkracht groep 7 Swalmen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m

Vacature in het kort

Voor een reguliere basisschool zoeken we een enthousiaste leerkracht voor groep 7 die met passie bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen. Je neemt soepel het stokje halverwege het schooljaar over en biedt de leerlingen de juiste ondersteuning. Je stemt lessen af op individuele behoeften en creëert een stimulerende leeromgeving. De school streeft naar een inspirerende en veilige omgeving, met speciale aandacht voor de unieke kwaliteiten van elk kind. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Voor een reguliere basisschool in Swalmen zoeken we een leerkracht voor groep 7. In de rol van groepsleerkracht draag je bij aan de ontwikkeling van kinderen op het gebied van rekenen, lezen en diverse creatieve taken. Als groepsleerkracht voor groep7 ben je in staat om soepel het stokje over te nemen nu halverwege het schooljaar en weet je de leerlingen de juiste ondersteuning te bieden tot aan het einde van het schooljaar. Je stemt de lessen af op de individuele behoeften van de leerlingen en creëert een stimulerende leeromgeving waarin ze zich kunnen ontwikkelen en groeien.


Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

  • In het bezit van een pabo-diploma;
  • Je hebt ervaring in het primair onderwijs;
  • Je bent geduldig en hebt het vermogen om het beste uit elke leerling te halen;
  • Je bent tussen de 24 en 40 uur beschikbaar;
  • Jij bent in staat om een veilige en boeiende leeromgeving te scheppen, waarin je de leerlingen actief bij de les betrekt.
Over het bedrijf

Deze school ambieert een positieve leeromgeving, waar kinderen met plezier naartoe gaan, zich veilig voelen en de benodigde kennis en vaardigheden opdoen voor een succesvolle overstap naar vervolgonderwijs. Gedreven leerkrachten voelen zich gezamenlijk verantwoordelijk om dagelijks het verschil te maken voor ieder kind, met toewijding en passie voor hoogwaardig onderwijs. Daarbij wordt speciale aandacht besteed aan de unieke kwaliteiten van elk kind. De school streeft naar een nauwe samenwerking met ouders, kinderopvang, zorg en welzijn, dit alles binnen een inspirerende en veilige omgeving, gebaseerd op de principes van 'De Vreedzame School'.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Leerkracht groep 7 die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in