+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Leerkracht groep 5 Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m

Vacature in het kort

Voor een kleinschalige basisschool, gewaardeerd met ruim een 8 door ouders, zijn we op zoek naar een gemotiveerde leerkracht voor groep 5. Deze school onderscheidt zich door het aanbieden van schoolzwemmen en het inzetten van een vakleerkracht voor gymnastiek. Als leerkracht groep 5 speel je een cruciale rol in het overdragen van kennis en het creëren van een positieve leeromgeving. Meer weten over deze spannende kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Voor een basisschool in Venlo zijn we momenteel op zoek naar een leerkracht voor groep 5. Deze positie betreft het verzorgen van regulier onderwijs op een kleinschalige school, waar zowel samenwerking binnen het team als individuele aandacht voor de leerlingen hoog in het vaandel staan. De school wordt door ouders gewaardeerd met een score van ruim een 8! Deze school valt op door het aanstellen van een specifieke vakleerkracht voor gymnastiek én het aanbieden van schoolzwemmen, wat uniek is in vergelijking met andere scholen in de regio.

In de rol van leerkracht groep 5 ben jij de aangewezen persoon voor het overdragen van kennis in vakken als rekenen, lezen en creatieve activiteiten. We zijn op zoek naar een gemotiveerde professional die beschikbaar is voor de rest van het schooljaar. Het is van belang dat je een scherp inzicht hebt in de behoeften van de leerlingen en in staat bent je lessen hierop af te stemmen. Daarnaast wordt verwacht dat je bedreven bent in het snel opbouwen van een band, wat van cruciaal belang is voor het creëren van een positieve leeromgeving.


Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

  • In het bezit van een pabo-diploma;
  • Je hebt ervaring binnen het onderwijs, dit kan ook stage-ervaring zijn;
  • Je bent geduldig en hebt het vermogen om het beste uit elke leerling te halen;
  • Je bent 32 uur beschikbaar.
Over het bedrijf

Deze onderwijsinstelling staat voor kwalitatief hoogwaardig onderwijs met een speciale focus op sport en gezondheid. Samen met het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal en de Naschoolse Opvang vormt deze school een integraal kindcentrum. De overtuiging op deze basisschool is dat een gezonde leefstijl bijdraagt aan een beter leer- en prestatievermogen. Daarom wordt er binnen de lessen extra nadruk gelegd op sport en gezondheid.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Leerkracht groep 5 die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in