+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roermond.

Leerkracht groep 4-5 Roermond

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m

Vacature in het kort

Voor een kleinschalige basisschool zoeken we een gemotiveerde leerkracht voor groep 4. Deze school biedt een warme en betrokken leeromgeving, waar gezond leven en bewegen centraal staan. Je krijgt de kans om een persoonlijke band op te bouwen met de leerlingen en speelt een cruciale rol in hun educatie. De leerlingen ontvangen driemaal per week gymlessen van een vakleerkracht. In een klassikale setting pas je differentiatie toe om het lesaanbod af te stemmen op individuele behoeften. Benieuwd naar onze vacature? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Voor een school in Roermond zoeken we een leerkracht voor groep 4. Dit is een kleinschalige basisschool met ongeveer 140 leerlingen die hen een warme en betrokken leeromgeving biedt. Hier streven ze ernaar om een persoonlijke band op te bouwen met elk kind. Hier staat gezond leven en bewegen hoog in het vaandel. De leerlingen ontvangen driemaal per week gymlessen, die verzorgd worden door de vakleerkracht.

In een klassikale setting pas je differentiatie toe, zodat je het lesaanbod kunt afstemmen op de individuele behoeften van elke leerling. Als leerkracht van groep 4 speel jij een cruciale rol in het overbrengen van kennis op het gebied van rekenen, lezen en diverse creatieve taken. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde professional die die beschikbaar is voor de rest van het schooljaar. Je hebt een scherp inzicht in de behoeften van leerlingen en weet je lessen hierop af te stemmen. Bovendien ben je in staat om snel een band op te bouwen, wat essentieel is voor het creëren van een positieve leeromgeving.


Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

  • In het bezit van een pabo-diploma;
  • Je hebt ervaring binnen het onderwijs, dit kan ook stage-ervaring zijn;
  • Je bent geduldig en hebt het vermogen om het beste uit elke leerling te halen;
  • Je bent tussen de 24 en 40 uur beschikbaar.
Over het bedrijf

Deze school is een kleinschalige basisschool met ongeveer 140 leerlingen. De leerlingen zijn verdeeld over 7 kleine (combinatie)groepen, waardoor de leerkrachten de mogelijkheid hebben om een persoonlijke band op te bouwen met elk kind. Dit draagt bij aan het nauwlettend volgen van de doorgaande lijn in de kernvakken, zoals rekenen, taal en lezen.

Gezond leven en bewegen staan hier hoog in het vaandel. Daarom krijgen de leerlingen driemaal per week gymles van een vakleerkracht. Op deze school wordt klassikaal lesgegeven, waarbij differentiatie wordt toegepast om het aanbod indien nodig af te stemmen op de individuele leerling.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Leerkracht groep 4-5 die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in