+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oirsbeek.

Leerkracht groep 6 Oirsbeek

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m

Vacature in het kort

Voor een kleinschalige basisschool met een warme en betrokken leeromgeving zoeken we een gemotiveerde leerkracht voor groep 6. Je krijgt de kans om een persoonlijke band met de leerlingen op te bouwen en past differentiatie toe binnen een klassikale setting. Jouw rol is cruciaal bij het overbrengen van kennis en het afstemmen van lessen op individuele behoeften. Een unieke kans om bij te dragen aan een gedeelde verantwoordelijkheid voor het succes van de school. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Voor een basisschool in Oirsbeek zijn we op zoek naar een leerkracht voor groep 6. Deze school kenmerkt zich door een kleinschalige opzet met ongeveer 260 leerlingen, waar een warme en betrokken leeromgeving centraal staat. Jij bent in staat om een persoonlijke band met de leerlingen te creëren, waarbij aandacht voor het leerproces van grote waarde is. Op deze school ervaart iedereen een gedeelde verantwoordelijkheid voor het goed functioneren van de organisatie in zijn geheel.

Als leerkracht in groep 6 pas je differentiatie toe binnen een klassikale setting, zodat je het lesaanbod kunt afstemmen op de individuele behoeften van elke leerling. Jouw rol is cruciaal bij het overbrengen van kennis op het gebied van rekenen, lezen en diverse creatieve taken. We zoeken een gemotiveerde professional die beschikbaar is voor de rest van het schooljaar. Met scherp inzicht in de behoeften van leerlingen weet je jouw lessen hierop af te stemmen.


Functie eisen
  • In het bezit van een pabo-diploma;
  • Je hebt ervaring binnen het onderwijs, dit kan ook stage-ervaring zijn;
  • Je bent geduldig en hebt het vermogen om het beste uit elke leerling te halen;
  • Je bent tussen de 24 en 40 uur beschikbaar.
Over het bedrijf

Deze basisschool ligt aan de rand van het dorp Oirsbeek. De leerlingen die onze school bezoeken komen uit Oirsbeek en omgeving, de school is goed bereikbaar en heeft een rijk aanbod aan faciliteiten waardoor er ook aantrekkingskracht is op leerlingstromen van andere dorpen. De school in de huidige vorm is ontstaan na een verhuizing van de Lambertusschool in 2001 naar het huidige gebouw. Ten tijde van de bouw bestond de school uit 400 leerlingen. Inmiddels is dit gedaald naar een stabiel aantal van 260 leerlingen. Ook voor de komende tijd zien we nu dat dit aantal stabiel lijkt te blijven. Dit maakt dat we enkele leegstaande lokalen functioneel in kunnen zetten in ons onderwijsproces.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Leerkracht groep 6 die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in