+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerlen.

Groepsleerkracht onderbouw Islamitische Basisschool Heerlen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m

Vacature in het kort

Wij zoeken een enthousiaste groepsleerkracht voor de onderbouw van het primair onderwijs, waar normen en waarden de basis vormen. Je komt terecht in een gemotiveerd team dat zich inzet voor het beste onderwijs en elkaar. We bieden een cultuur van openheid, eerlijkheid en respect, een sterk inwerktraject, en investeren continu in jouw ontwikkeling. Ontdek hoe jouw passie voor onderwijs bijdraagt aan de groei van onze leerlingen. Als jij klaar bent voor groei en succes, lees dan verder.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste groepsleerkracht voor een school in Heerlen, specifiek in de onderbouw van het primair onderwijs. Bij ons staat het leggen van een sterke basis van normen en waarden centraal in het onderwijs. Als leerkrachten zijn wij de drijvende kracht achter het succes van onze school. Als je bij ons komt werken, kom je terecht in een gemotiveerd team dat zich dagelijks inzet om het beste uit het onderwijs én uit elkaar te halen. Wij hechten veel waarde aan een cultuur van openheid, eerlijkheid en respect. Bij ons krijg je de kans om te werken in een team dat gedreven is om elke dag het beste uit het onderwijs én uit elkaar te halen. Wij hechten veel waarde aan een goed inwerktraject en we blijven voortdurend investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers. Als jij een passie hebt voor het onderwijs en wilt bijdragen aan de groei van onze leerlingen, dan ben je bij ons op de juiste plek.


Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent tussen de 16 en 40 uur beschikbaar;
  • Je bent PABO bevoegd óf jij hebt een educatieve bacheloropleiding (voor kleuteronderwijs of lager onderwijs)
Over het bedrijf

Bij deze school zijn normen en waarden de basis die het onderwijs vormt. Wij zijn een jong, divers, dynamisch en gedreven team. Ieder jaar wordt er in kwaliteit geïnvesteerd. Onze leerkrachten vormen immers de basis van onze successen. Als je bij ons werkt, kom je terecht in een team dat zeer gemotiveerd is om elke dag het optimale uit het onderwijs en elkaar te halen. Met en van elkaar leren vinden wij erg belangrijk. Ons bestuur investeert veel in haar werknemers. Wij hebben een sterk geformuleerde missie en visie die zich laten vertalen naar een unieke omgeving voor onze leerkrachten en leerlingen, waar respect en rechtvaardigheid kernwaarden zijn. We werken met groepsdynamisch onderwijs om een veilige, rustige en gestructureerde werk- en leeromgeving te creëren. Dat deze formule werkt, blijkt uit het feit dat wij als school ontzettend hard groeien en extra groepen moeten realiseren.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Groepsleerkracht onderbouw Islamitische Basisschool die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in