+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maastricht.

Groepsleerkracht SBO - Formatie ruimte 0,8 FTE Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Voor de speciale leerlingen zoek ik een even speciale leerkracht die didactisch en pedagogisch sterk is. In deze rol bied je kinderen een veilige haven en een onderwijs dat past bij hun unieke behoeften. Bij ons krijg je een vast contract, persoonlijke begeleiding, eindejaarsuitkering, diverse trainingen voor professionele ontwikkeling, kilometervergoeding, en een pensioenregeling. Ontdek eindeloze mogelijkheden om te vinden welk onderwijs het beste bij jou past. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Voor de leerlingen onder ons met een speciale behoefte, ben ik opzoek naar een speciale leerkracht.

Voor de kleinere generatie met speciale behoeftes, ben ik opzoek naar een leerkracht die net zo speciaal is om alle kennis over te brengen. Als leerkracht voor het speciaal basis onderwijs bied je de kinderen het passende onderwijs dat voor hen nodig is. Jij bent didactisch en pedagogisch sterk. Je staat sterk in je schoenen, je bent rustig en energiek, dit omschrijft jouw karakter. Je biedt de kinderen een veilige haven waarin zij zichzelf kunnen ontwikkelen en ontplooien tot de beste versie van zichzelf. Dit doe je door het onderwijs passend in te richten en de begeleiding individueel af te Tijdens onze kennismaking gaan we testen of jij het Maandag® gevoel net zo hebt als wij dat hebben. Samen gaan we ervaren of de klik er is om voor jou de geschikte plek te vinden en een vast dienstverband aan te gaan.

Wat bieden wij?

  • Een vast contract binnen maandag®;
  • Een recruiter en accountmanager die altijd voor je klaar staan;
  • Eindejaarsuitkering;
  • Ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Bij de maandag® bieden we verschillende trainingen aan, om jou nog beter in je vak te laten worden;
  • Kilometervergoeding;
  • Pensioen bij BeFrank;
  • Eindeloos veel opties om te kijken welk onderwijs het beste bij jou aansluit.

Jij hebt een pabo en staat te popelen om een nieuwe start te maken. Jij weet, het vinden van een leuk team, fijne sfeer en goede werkomstandigheden is niet altijd even makkelijk. Wij bij Maandag® Maastricht, weten dat ook. Daarom willen we jou graag de kans geven om gelijk een vast contract te tekenen! Ben je geïnteresseerd en zou je graag meer willen weten?

Neem dan contact op met mij via de volgende kanalen; lysanne.sprokel@maandag of 0682566623;


Functie eisen

Wie zoeken wij?

Wij weten ook dat de leerling voor jou centraal staat. Je zet alles op alles om je leerlingen veilig en geliefd te laten voelen. Elk kind heeft behoefte aan net dat extra stapje, die warme schouder om naartoe te gaan wanneer er iets dwars zit. Die glimlach die ze elke dag weer zien van hun juf en/of meester. Jij bent didactisch en pedagogisch sterk. Je staat sterk in je schoenen, je straalt rust uit, maar hebt een gezonde dosis energie. Je biedt de kinderen een veilige haven waarin zij zichzelf kunnen ontwikkelen en ontplooien tot de beste versie van zichzelf. Dit doe je door het onderwijs passend in te richten en de begeleiding individueel af te stemmen.

Herken jij jezelf hierin en durf jij deze stap te maken samen met Maandag®? Dan kunnen wij samen kijken hoe we deze stap in je carrière kunnen invullen. Daarnaast word ik je vaste contactpersoon bij Maandag®. In team verband zoeken wij naar de juiste match voor jou. Zo hoef jij je niet druk te maken om te zoeken naar de beste vacature. Wij nemen je mee in elke stap tijdens het solliciteren. Met ons brede netwerk door heel Limburg vinden wij de geschikte plek voor jou. Voor al je vragen kun je terecht bij ons, zodat jij elke dag met plezier naar je werk gaat!


Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij ons is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe en gezellige werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag® hard groeit. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Groepsleerkracht SBO - Formatie ruimte 0,8 FTE die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in