+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Meerssen.

Leerkracht middenbouw Meerssen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m

Vacature in het kort

Duik in het hart van Maastricht voor een boeiend avontuur gedurende het hele schooljaar als leerkracht. Jouw rol is cruciaal in het leggen van een solide basis voor kinderen in diverse vakgebieden. Je talent om snel een connectie te maken met leerlingen en hun individuele leerbehoeften te peilen, vormt de kern van deze functie. Ontdek hoe je bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van de toekomstige generatie. Benieuwd naar de voordelen en beloningen die wij bieden? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Jouw rol als leerkracht omvat het doel om kinderen een solide basis te geven in vakgebieden zoals rekenen, lezen en diverse creatieve activiteiten. Voor deze locatie zoeken we naar een leerkracht die klaarstaat voor een boeiend avontuur in het hart van Maastricht gedurende het hele schooljaar. Als leerkracht ben jij bekend in het peilen van de individuele leerbehoeften van je leerlingen en weet je moeiteloos je lessen aan te passen om hieraan tegemoet te komen. Jouw talent om snel een connectie te maken met de leerlingen legt de basis voor verdere groei en ontwikkeling, en vormt de basis voor de band tussen de leerkracht en leerling.

Als je denkt dat dit bij jou past, aarzel dan niet om telefonisch of via de mail contact met me op te nemen; 06-57063411 óf via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

  • Je weet zelfstandig les te geven binnen het primair onderwijs, midden of bovenbouw;
  • Je bent pedagogisch en communicatief sterk onderlegd met een proactieve houding;
  • Je bent voor tussen de 24 en 32 uur beschikbaar;
  • Je bent in het bezit van een pabo diploma.
Over het bedrijf

Ons voornaamste streven is om kinderen de kans te geven om uitdagend te leren, te midden van een veilige en warme omgeving. We putten inspiratie uit zowel het verleden als de toekomst om ervoor te zorgen dat uw kind goed voorbereid is om als een betrokken wereldburger de toekomst tegemoet te treden. Dit bereiken we op een actieve en gezonde manier, waarbij we hun optimale ontwikkeling bevorderen. Binnen ons kindcentrum worden kinderen omringd door een dynamische en stimulerende omgeving. Het is voor ons van groot belang dat iedereen zichzelf kan zijn, terwijl ze tegelijkertijd begrip en respect tonen voor anderen.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Leerkracht middenbouw die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in