+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerlen.

Groepsleerkracht Islamitische basisschool Heerlen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m

Vacature in het kort

Deze vacature biedt een unieke kans om deel uit te maken van een school die normen en waarden als kern van haar onderwijs ziet. Je komt te werken in een jong, divers en dynamisch team dat continu investeert in kwaliteit. Met een sterk geformuleerde missie en visie, waar respect en rechtvaardigheid centraal staan, bieden we een inspirerende omgeving waarin groei en ontwikkeling voorop staan. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Deze school legt de nadruk op normen en waarden als basis voor het onderwijs. Een jong, divers en dynamisch team dat elk jaar investeert in de kwaliteit van het onderwijs. Deze leerkrachten zijn immers de drijvende kracht achter het succes. Als je hier komt werken, kom je terecht in een team dat gemotiveerd is om dagelijks het beste uit het onderwijs én elkaar te halen. Hier is het belangrijk om van elkaar te leren en ons bestuur investeert veel in de werknemers.

Als leerkracht op deze locatie;

  • Ben je open, eerlijk en respectvol naar kinderen, collega’s en ouders;
  • Heb je een hart voor het onderwijs;
  • Heb je de nodige didactische en pedagogische kennis waarmee je kunt inspelen op de onderwijsbehoeftes van leerlingen;
  • Sta je open voor zelfontwikkeling.

Op deze locatie kom je terecht in een team dat zeer gemotiveerd is om elke dag het beste uit het onderwijs én elkaar te halen. Hier hechten ze veel waarde aan een goed inwerktraject en investeren continu in de ontwikkeling van onze medewerkers. Momenteel staan er diverse opties open voor verschillende klassen en groepen, zowel voor de midden- en bovenbouw als voor de kleuterklas.


Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

  • Jij weet om te gaan met verschillende achtergronden en culturen;
  • Je bent tussen de 16 en 40 uur beschikbaar;
  • Je bent pabo bevoegd óf jij hebt een educatieve bacheloropleiding (voor kleuteronderwijs of lager onderwijs)

Als je denkt dat dit bij jou past, aarzel dan niet om telefonisch of via de mail contact met me op te nemen; 06-57063411 óf via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Over het bedrijf

Bij deze school zijn normen en waarden de basis die het onderwijs vormt. Wij zijn een jong, divers, dynamisch en gedreven team. Ieder jaar wordt er in kwaliteit geïnvesteerd. Onze leerkrachten vormen immers de basis van onze successen. Als je bij ons werkt, kom je terecht in een team dat zeer gemotiveerd is om elke dag het optimale uit het onderwijs en elkaar te halen. Met en van elkaar leren vinden wij erg belangrijk. Ons bestuur investeert veel in haar werknemers. Wij hebben een sterk geformuleerde missie en visie die zich laten vertalen naar een unieke omgeving voor onze leerkrachten en leerlingen, waar respect en rechtvaardigheid kernwaarden zijn. We werken met groepsdynamisch onderwijs om een veilige, rustige en gestructureerde werk- en leeromgeving te creëren. Dat deze formule werkt, blijkt uit het feit dat wij als school ontzettend hard groeien en extra groepen moeten realiseren. Momenteel werken wij met een wachtlijst.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Groepsleerkracht Islamitische basisschool die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in