+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maastricht.

Leerkracht speciaal basisonderwijs Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m

Vacature in het kort

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor het speciaal onderwijs, die zich richt op de individuele ontwikkeling van leerlingen met extra ondersteuningsbehoeften. In deze veelzijdige rol creëer je structuur en voorspelbaarheid in kleine klassen, waardoor je elke leerling persoonlijke aandacht kunt geven. Je hebt de kans om een significante impact te maken op hun toekomst. Bij ons geniet je van flexibele zekerheid, diverse opdrachten, en uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden via onze Academy. Benieuwd naar onze kernwaarden? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven leerkracht met interesse en/of specialisatie in het speciaal onderwijs. Als leerkracht in het speciaal onderwijs begeleid je leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben door middel van gestructureerde lessen in relatief kleine klassen. Bij ons staat de ontwikkeling van het kind centraal en daarom zoeken wij een leerkracht die het belangrijk vindt om een relatie met de leerlingen op te bouwen voordat er resultaten behaald kunnen worden.

Als leerkracht in het speciaal onderwijs ervaar je dagelijks een dynamische werkomgeving, terwijl je juist voor de leerlingen structuur en voorspelbaarheid creëert. Met kleine groepen is het mogelijk om elke leerling persoonlijke aandacht en begeleiding te geven. Het is aan jou om de leerlingen voor te bereiden op het reguliere voortgezet onderwijs of speciaal voortgezet onderwijs, waardoor je directe invloed hebt op hun kansen in de maatschappij.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en zie jij jezelf als leerkracht binnen het speciaal (basis)onderwijs? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via telefoon of e-mail: 06-57063411 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

  • In het bezit van een PABO-diploma of je bent bijna afgestudeerd aan de pabo;
  • Je hebt interesse of specialisatie in het speciaal (basis)onderwijs;
  • Je bent geduldig en hebt het vermogen om het beste uit elke leerling te halen;
  • Je bent in staat om een relatie op te bouwen met de leerlingen en hun ontwikkeling te stimuleren.
Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Leerkracht speciaal basisonderwijs die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in