+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Pauzemedewerker Basisschool Toermalijn - Vrijwilliger Tegelen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Brood & Spelen

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Brood & Spelen

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Bijbaan

Vacatureomschrijving

Wij zijn op zoek naar enthousiaste pauzemedewerkers die tegen een leuke vergoeding tussen de middag de kinderen willen begeleiden tijdens de gezonde overblijf voor de toekomst op basisschool Toermalijn in Tegelen.

Bezorg je kinderen graag een lach op hun gezicht? En vind je het leuk om te helpen tijdens de overblijf op school? Dan zijn we op zoek naar jou!


GBT bs De Toermalijn in tegelen.

OJBS de Toermalijn is een openbare basisschool die de uitgangspunten van het openbaar onderwijs onderschrijft en in de praktijk probeert te brengen. Openbaar onderwijs wil een ontmoetingsplek zijn voor kinderen, ouders en personeel met respect voor ieders achtergrond en ieders mogelijkheden. Als openbare school willen we actief bijdragen aan een vreedzame samenleving, waar ruimte is voor die verschillen.

OJBS de Toermalijn richt zich op de eerste plaats op goede basisvaardigheden. Iedere leerling is welkom, ongeacht afkomst, levensovertuiging, seksuele geaardheid en etniciteit. De aandacht is nadrukkelijk niet alleen naar binnen gericht maar ook naar buiten. OJBS de Toermalijn maakt werk van verantwoordelijkheid jegens de samenleving.


Een inspirerende (werk) plek voor jou en de kinderen

Als vrijwilliger zorg  jij ervoor dat de kinderen een fijne pauzetijd hebben. Tijdens de lunch ondersteun en help je de kinderen waar nodig! Na het eten is het tijd om te spelen, en verzorg jij samen met collega’s de activiteiten. Hiervoor is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed spreekt.


Werkdagen en tijden

De overblijf vind plaats op donderdag en vrijdag  tussen 11:30 en 13:30 uur.
Welke dagen jij beschikbaar bent wordt van te voren besproken.


Dit bieden wij jou!

Een leuk en gezellig werkteam met enthousiaste en gedreven collega’s! Elk jaar een gezellig team uitje! Voor jou actieve bijdrage ontvangt je 10,- per keer en krijgt je gratis trainingen, waarvoor je een certificaat ontvangt. Daarnaast ben je alle schoolvakanties vrij!

Is Brood & Spelen iets voor jou? Mooi, we kunnen niet wachten om jou te ontmoeten! Stuur jouw motivatie naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of reageer direct via onderstaande button.
Bellen mag natuurlijk ook:
033-2588684

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in