+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Terherne.

Zelfstandig Werkend Kok Terherne

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werktijd Uitzendburo

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Werktijd Uitzendburo

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Ben je een kok die graag de leiding neemt en het beste uit het team haalt? Dan is deze kans iets voor jou. Je gaat aan de slag in een team dat samenwerkt voor perfectie en gastvrijheid. Het werk is op een mooie plek in de natuur, wat zorgt voor een fijne sfeer. Tijdens drukke tijden zorgen we samen voor geweldige ervaringen voor onze gasten. We houden van nieuwe ideeën en moedigen jou aan om te groeien. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Omschrijving

Ben jij een bevlogen kok die graag de leiding neemt en het beste uit het keukenteam haalt? Dan is dit jouw kans om je talenten te laten zien!

Wat ga je doen?

In deze rol ben je niet alleen de drijvende kracht achter onze culinaire creaties, maar ook een leidinggevende figuur binnen het keukenteam. Je zorgt voor de bereiding van smaakvolle gerechten met oog voor detail en kwaliteit. Tijdens jouw diensten stuur je het team aan en zorg je voor een soepele en efficiënte werking van de keuken.


Hoe is het om daar te werken?

Bij ons kom je terecht in een hecht en gedreven team dat samen streeft naar culinaire perfectie en uitmuntende gastvrijheid. De locatie in Terherne biedt een prachtig decor, omringd door de natuur, wat zorgt voor een inspirerende en ontspannen werkomgeving. Tijdens het hoogseizoen zijn we druk bezig met het creëren van onvergetelijke ervaringen voor onze gasten, wat zorgt voor een energieke sfeer in het restaurant. We waarderen eigen initiatief en creativiteit en moedigen dan ook onze medewerkers aan om met nieuwe ideeën te komen en zichzelf zo continu te ontwikkelen.


Je opleiding/diploma’s en ervaring?

Je bent een gedreven professional met passie voor het vak. Stressbestendigheid en flexibiliteit zijn jou op het lijf geschreven. Je bent communicatief sterk, weet jouw team te motiveren en hebt een positieve instelling. Samenwerken en het behalen van successen met het team staan bij jou centraal.

  • Afgeronde koksopleiding 
  • Ervaring als zelfstandig werkend kok
  • Ervaring in een leidinggevende rol is een pluspunt
  • Kennis van HACCP en keukenmanagement
  • Creatief, proactief en oplossingsgericht
Solliciteren?

Heb je interesse in deze uitdagende functie en wil je deel uitmaken van ons team? Neem dan contact op met Bert via e-mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel naar 0513-654142. We kijken uit naar je sollicitatie!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in