+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tholen.

Technical Sales Engineer, fulltime in Tholen Tholen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Van Meer

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Heb jij affiniteit en ervaring met de techniek en ben je graag commercieel bezig? Zit het daarnaast in je genen om klanten te ontzorgen en van technische oplossingen op maat te voorzien? Dan is deze functie iets voor jou! Opdracht binnen? Dan pak je, samen met je collega’s, het project verder op en zorg je voor een succesvolle samenwerking met de klant.

Als Technical Sales Engineer ben jij hét eerste aanspreekpunt van onze klanten. Wanneer de sales collega van de buitendienst een opdracht vanuit de klant ontvangt, wordt deze overgedragen aan jou. Jij gaat direct aan de slag met het verzamelen van alle (technische) benodigde informatie voor dit project en hebt daarbij veel contact met de klant en collega’s van diverse afdelingen binnen Van Meer. Op basis van de verkregen informatie, bedenk en maak je het eerste concept en ontwerp voor de single of multidrives opstelling. Wanneer je deze hebt uitgedacht, stel je de offerte op voorzien van uitgebreide informatie over de oplossing en eventueel technische tekeningen. Je volgt deze offerte op en indien gewenst ga je langs bij de klant om jouw oplossing toe te lichten. Wanneer de klant akkoord is met het voorstel zit je werk er zeker nog niet op! Het project gaat nu officieel van start en jij bent en blijft hierbij betrokken.

In overleg met de Projectcoördinator houd je de projectplanning goed in de gaten. Je informeert de klant bij afwijkingen en je werkt nauw samen met je collega van de buitendienst om de klant optimaal te bedienen en ontzorgen. Ook ben je regelmatig in contact met de afdeling Engineering en beoordeel je of de aangeleverde technische informatie en documentatie overeenkomt met de initiële klantvraag. Deze informatie licht je toe aan de klant en heb je voldoende (technische) productkennis in huis om vragen te beantwoorden. Uiteraard zorg je voor een accurate en correcte administratieve verwerking van alle informatie rondom het project.

Je bent onderdeel van een gezellig salesteam wat jong van geest is. Je volgt de uitstaande projecten/ offertes op en bent, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het realiseren van een maandelijkse orderintake. Met jouw gedreven technische en commerciële instelling draai je je hand niet om voor het behalen van de afgesproken doelen.


Gevraagd

Van nature heb je een servicegerichte instelling en het ontzorgen van klanten is je op het lijf geschreven. Je bent gewend om projectmatig te werken en daarin een sleutelrol te vervullen. Je schakelt moeiteloos van een telefoontje met de klant naar een overleg met de Projectcoördinator naar het bedenken en calculeren van een technische oplossing. Je bent enthousiast en trots op je product en weet dit ook over te brengen op de klant. Omdat we ook internationale klanten hebben, ben je ook in het Engels communicatief vaardig.

Verder ben je;
  • In het bezit van een afgeronde Mbo opleiding Elektrotechniek;
  • Communicatief zeer vaardig;
  • Enthousiast en leergierig;
  • Bereid om aanvullende vakgerichte opleidingen of cursussen te volgen.


Aanbod

Van Meer is een familiebedrijf met een internationaal karakter. We zijn een sterk groeiende organisatie met gemotiveerde collega’s. Een professioneel bedrijf met een informele sfeer waar regelmatig leuke personeelsactiviteiten worden georganiseerd. Je komt te werken in een modern en licht gebouw van alle gemakken voorzien. Hierbij kun je denken aan ruime en lichte werkplekken die voorzien zijn van alle benodigde accessoires.
Het vergroten van onze kennis en kunde staat hoog in het vaandel. Je krijgt van ons alle ruimte om je expertise toe te passen én te vergroten. We hebben dan ook diverse scholingsprogramma’s waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen. Veiligheid is voor ons erg belangrijk. We hebben een 5S programma binnen Van Meer, waarin alle collega’s zelfstandig verbeteringen kunnen voorstellen.

Verder bieden we je;
  • Een hele leuke baan als Inside Sales Engineer;
  • We betalen een goed salaris wat gangbaar is in de sector;
  • Reiskostenvergoeding;
  • 27 vakantiedagen;
  • 13 ADV dagen;
  • Smartphone met zakelijk abonnement;
  • Gezellig en informeel team wat jong van geest is;
  • Uitgebreid scholingsprogramma;
  • Deelname aan personeelsactiviteiten
Wie zijn wij;
Van Meer is een system integrator en serviceprovider van elektrische en mechanische aandrijfsystemen voor verschillende industriesectoren en marine. Onze kernactiviteit is vierledig: we zorgen voor de engineering, de implementatie, het onderhoud en het beheer van elektrische en mechanische installaties en dat gedurende hun volledige levensduur. Het hebben van deze kennis en kunde onder één dak is wat Van Meer uniek maakt.

Onze organisatie is in 1991 opgericht door Rob van Meer en vandaag hebben we vestigingen in Nederland en België. We zijn voornamelijk actief in de Benelux en EMEA en zijn specialist op het gebied van:
  • Rotating equipment: onderhoud en nieuwlevering van elektromotoren, generatoren, tandwielkasten, ventilatoren en pompen.
  • Drives: nieuwlevering en onderhoud van frequentieomvormers, panelenbouw, aandrijfsystemen en turnkey oplossingen.
  • Field Services: ondersteuning op locatie voor onder meer trillings-, diagnostische, infrarood en elektrische metingen, balanceringen en pomp- , ventilator- en tandwielinspecties.
Heb jij de drive en kwaliteiten die wij zoeken, spreekt deze rol jou aan en ben je klaar voor de uitdaging? Solliciteer dan vandaag nog en word een waardevol onderdeel van het Van Meer team en de toekomst van elektrische en mechanische aandrijfsystemen! We ontvangen je actuele cv graag via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Heb je vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze Corporate Recruiters:
  • Cathelijn Loeff op 0166-743250 of 06-51839264. Per mail kan uiteraard ook; via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
  • Jesse van Liempt op 0166-743250. Per mail kan uiteraard ook; via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in