+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zuid-Beijerland.
Laad meer vacatures

Sales Supportmedewerker Export Zuid-Beijerland

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.950 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Werken met de belangrijkste retailers in de USA, dat kan in deze baan. Samen met hen de Amerikaanse koekmarkt veroveren, dat is wat je doet in jouw rol als sales supportmedewerker.  Bij de grootste internationale koekjesfabrikant van de wereld wordt jij de rechterhand van de export manager. Welkom bij Stroopwafel & Co in Zuid-Beijerland. We zijn verantwoordelijk voor alle verkopen buiten Europa. Met jouw communicatieskills ben jij de beste supportmedewerker voor onze klanten en weet je goed samen te werken met de interne stakeholders. Jij bent de spin-in-het-web die houdt van afwisseling en uitdaging.  Jouw vakantiedagen, een mooi salaris van € 3.500,00 tot € 4.950,00 en krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Als sales supportmedewerker Stroopwafel & Co in Zuid-Beijerland ben jij dagelijks bezig met de grootste retailers in Noord-Amerika. Al hun koek en biscuit onder eigen merk, komen uit onze fabrieken. Jij staat klaar om alle vragen van de klant te beantwoorden. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, weet je alle nodige informatie boven tafel te krijgen. Je bent creatief en denkt oplossingsgericht voor de vragen die jouw klant heeft; want jij wilt het beste voor hem. Daarvoor is ervaring binnen de foodbranche een echte pre.

Jouw uitdagende en leuke takenpakket:

·       Je ondersteunt jouw export manager (die veel reist) actief

·       Je bent de spin in het web tussen de klant en verschillende afdelingen, zoals kwaliteit, productie, finance en marketing

·       Je zorgt voor alle administratieve zaken rondom jouw klanten

·       Je ziet commerciële kansen voor de organisatie

·       Je weet de klant te adviseren indien nodig

Over Stroopwafel & Co

Biscuit International, Europa's grootste koekfabrikant en specialist in private labels, bezit 32 fabrieken verspreid over Europa. Met een assortiment variërend van traditionele tot innovatieve koekproducten, legt het bedrijf sterk de nadruk op productinnovatie. Stroopwafel & Co, een kleinere entiteit binnen Biscuit International, is verantwoordelijk voor alle export buiten Europa. Dit is een sterk groeiende markt voornamelijk veroorzaakt door new business.

Jouw team

Welkom bij het bruisende team van Stroopwafel & Co! We zijn een hechte club van 30 toppers—van export managers tot sales- en customersupport, finance, logistiek en demand planning. Onze thuisbasis? Dat is het gezellige kantoor in Zuid-Beijerland. Samen zetten we ons in voor win-win-partnerships. Dankzij de kleinschaligheid van ons team zijn de communicatielijnen kort en de mentaliteit lekker no-nonsense.

Hoewel we onze eigen koers varen, zijn we trots onderdeel van het grotere Biscuit International. Dat betekent: wereldwijd wijd open deuren en marktkansen. Bij ons krijg je volop de ruimte om je ondernemersgeest de vrije loop te laten. Onze samenwerkingen met bekende internationale retailers en distributeurs zijn in volle bloei, en de mogelijkheden voor uitbreiding zijn eindeloos.

 

 

 



Gevraagd

Als sales supportmedewerker maak jij commercieel het verschil bij Stroopwafels & Co in Zuid-Beijerland. Je bent stressbestendig en weet de juiste prioriteiten te stellen. Ben je bekend met SAP en Excel? Altijd handig. Daarbij herken je jezelf in onderstaande kenmerken:

·       Je kunt goed luisteren en weet de juiste vragen te stellen

·       Jouw Engels is perfect in zowel woord als geschrift

·       Je werkt gestructureerd en accuraat

·       Je bent communicatief sterk en je schakelt makkelijk met verschillende partijen

·       Je hebt hbo-werk- en -denkniveau



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Als sales supportmedewerker krijg je veel voor jouw inzet en resultaten terug. Naast het feit dat je in een onwijs gedreven en gezellig team werkt, krijg je altijd koekjes bij de koffie. Verder krijg je:

·       Maandsalaris van € 3.500,00 tot € 4.950,00 afhankelijk van ervaring

·       30 vakantiedagen en een laptop en telefoon

·       36-40-urige werkweek en een goede pensioenregeling

·       Mogelijkheid jezelf te ontwikkelen

·       Regelmatig leuke feestjes met het team

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in