+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tholen.
Laad meer vacatures

Schilder Tholen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 2.900 p/m

Vacature in het kort

Als schilder maak je mensen blij met je werk. Je gaat aan de slag met het opknappen van schilderwerk en het repareren van houtrot. Je hebt veel contact met bewoners en zorgt dat alles netjes achtergelaten wordt. Bij ons kun je groeien door trainingen en cursussen. Ook spaar je punten voor leuke dingen. We waarderen je met een kerstpakket en handige gadgets. Je werkt aan mooie projecten in de buurt en we helpen je graag verder in je carrière. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als schilder krijg je de geweldige kans om bewoners te verblijden met jouw vriendelijkheid en vakmanschap. Bij ons vind je de ideale baan! Je taken omvatten het vernieuwen van bestaand schilderwerk op diverse oppervlakken zoals kozijnen, deuren, plinten en wanden. Daarnaast voer je zorgvuldig kleine houtrotreparaties uit. Tijdens projecten heb je direct contact met bewoners en zorg je ervoor dat de woningen keurig worden achtergelaten.


Ben jij het?

We zoeken een ervaren schilder die trots is op zijn of haar werk en enthousiast wordt van diverse uitdagingen. Maak je je zorgen omdat je bepaalde vaardigheden nog moet ontwikkelen? Geen probleem! Als lid van onze Faber Familie ondersteunen we graag jouw persoonlijke groei. Een rijbewijs en eigen vervoer zijn vereist, omdat je vaak met collega's op locatie werkt. Een VCA-certificaat is een pluspunt, gezien de mogelijkheid van zelfstandig werken en de behoefte aan flexibiliteit.


Wat wij bieden

Wij bieden een startsalaris tussen €2.600,- en €2.900,- bruto per maand, afhankelijk van je ervaring als schilder. Vanaf dag één bouw je pensioen op en kun je kiezen tussen Stipp of Bpf pensioen. Jaarlijks krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen door het volgen van trainingen en cursussen, zoals hoogwerker, spuittechniek en behangcursussen. Ook spaar je bij ons voor leuke punten waarmee je uitjes en gereedschap kunt aanschaffen. We waarderen je harde werk met onder andere een jaarlijks kerstpakket en leuke gadgets voor thuis of op het werk, zoals bijvoorbeeld een gereedschapstas.


Waar jij werkt

Bij Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten in jouw buurt! Samen vinden we de baan die perfect bij jou past, zodat je elke dag met plezier kunt werken. We hechten veel waarde aan opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Bij Faber maken we waar wat we zeggen en streven we elke dag naar persoonlijk verschil.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in