+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Persoonlijk begeleider MVB, met doorgroeimogelijkheden naar Teamleider, Regio: Tilburg Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WIJ.ZORGEN

Gevraagd

  • 20 - 32 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Persoonlijk begeleider MVB, met doorgroeimogelijkheden naar Teamleider, Regio: Tilburg

Wil jij graag werken met mensen met een meervoudige beperking, en de bewoners een zo fijn mogelijk leven laten leiden? Haal jij voldoening onder andere uit de levensvreugde van bewoners en kijk jij vooral naar mogelijkheden in plaats van beperkingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Hoe maak jij het verschil?

Als persoonlijk begeleider ben jij het eerste aanspreekpunt voor 3 tot 4 bewoners. Je coördineert de werkzaamheden en begeleid. Samen met de bewoners, ouders en collega’s stel jij een plan met doelen op. Daarnaast werk je mee bij de locatie. Jij geeft daarbij zelf uitvoering aan de behandeling door hierin mee te werken. Zo zie jij met eigen ogen wat er nodig is om het samenwerken tussen cliënten, verwanten en begeleiders vast te houden en te versterken. Jij bent de verbindende factor!

Tijdens je dienst zorg jij ervoor dat de bewoners op jou kunnen bouwen en vertrouwen. Je bent betrokken bij het ochtendritueel en de persoonlijke verzorging (ADL). Bij thuiskomst vang jij de bewoners op en maak jij een praatje. Samen met de bewoners ga jij kijken wat er in de avond nodig is, je betrekt de bewoners bij de dagelijkse gang van zaken zoals koken en huishoudelijke taken. Daarin stimuleer je de bewoner om zaken zelf te doen en biedt hierin passende ondersteuning aan.



Gevraagd

Als persoonlijk begeleider beschik je over een flinke dosis geduld, inlevings- en doorzettingsvermogen. Ben jij enthousiast, betrokken en zorgzaam? Beschik je over de juiste communicatieve vaardigheden om de zorg voor een of meerdere bewoners te coördineren? En sta jij open voor ADL werkzaamheden te verrichten? 

Jouw profiel ziet er als volgt uit:

  • Een afgeronde opleiding SPH, MMZ 4 (uitstroom GHZ), SPW 4, soortgelijke opleiding op niveau 4 Minimaal zorgopleiding niveau 3, doorgroeimogelijkheden naar niveau 4 zijn bespreekbaar

  • Je kunt goed omgaan met gedragsproblemen en biedt structuur aan de bewoners.

  • Je neemt graag verantwoordelijk en zet waar nodig de lijnen uit.

We nodigen kandidaten die niet over bovenstaande opleidingsachtergrond beschikken, maar wel graag voor de functie in aanmerkingen willen komen uit om te solliciteren. Wij kijken bij voorkeur naar wat iemand wel in plaats van niet kan.



Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie. Via WIJ.ZORGEN krijg jij de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast is het mogelijk om je specialiseren, zodat jij er nog meer vanuit jouw kracht kan zijn voor de ander. Vanzelfsprekend ontvang je van ons arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg met hierbij onder andere:

  • Een salaris afgestemd op jouw ervaring en in salarisschaal FWG 40, conform cao-gehandicaptenzorg.

  • Een baan voor minimaal 20 uur en maximaal 32 uur

  • Doorgroeimogelijkheden

WIJ.ZORGEN staat voor talent ontwikkeling. We begeleiden jouw ontwikkeling. En helpen je verder. We doen er alles aan om jou in je kracht te zetten.



Bedrijfsomschrijving

Bij onze opdrachtgever werken we allemaal vanuit een sterke, gedeelde visie aan één missie. Hier willen wij dat mensen met een beperking het gewone leven ervaren. Met alles wat daarbij hoort: een menswaardige leefomgeving, sociale contacten, betekenisvol(le) werk/daginvulling en ruimte om zelf keuzes te maken.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in