+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Duizel.
Laad meer vacatures

Begeleider-Persoonlijk Begeleider Complex 1 op 1 Duizel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Lunet

Gevraagd

  • 12 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Ben je iemand die graag vooruit denkt en een mix van humor en duidelijkheid brengt? Dan is deze baan misschien iets voor jou. Je gaat werken met Mike, een enthousiaste man die van een grapje houdt en trots is op zijn werk en woning. Je helpt hem met zijn dagelijkse activiteiten en zorgt dat hij zich goed voelt. Samen maken jullie elke dag bijzonder. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en er zijn leuke extra s zoals een fietsplan en korting op sporten. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Denk jij altijd 3 stappen vooruit? Breng je humor en duidelijkheid? Dan ben ik op zoek naar jou.


Werkplek

Ik ben Mike, een jongeman van 32 jaar en ik woon in een ‘single unit’ op de Donksbergen. 4 dagen per week ga ik op mijn fiets naar dagbesteding in Bladel, een echte baan! Naast dat ik heel trots ben dat ik eindelijk mijn eigen woning en werk heb, ben ik zeker een enthousiaste en vaak vrolijke kerel. Mijn humor uit zich vaak in ”practical jokes” en “slappe klets”. Ik hou erg van lekker eten en drinken, Nederlandse volksmuziek en voetbal “kijken", FC Eindhoven is echt mijn cluppie. Als ik lekker in mijn vel zit, kan ik zelf ook genieten van sportactiviteiten zoals badminton, voetbal, etc. Als het wederzijdse vertrouwen er is vind ik het ook erg leuk om activiteiten/uitstapjes te maken in de vorm van vissen, indoorskiën, zwemmen, poolen of darten.

Als je na het lezen enthousiast bent dan ben ik op zoek naar jou, en geloof me dan krijg je een leuke, afwisselende en soms ook intensieve uitdaging waarin geen dag hetzelfde is, maar ja wat wil je... ”Jij wil toch binnen complex werken?!”


Functie

Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van Mike. Hierbij kijk je naar de persoonlijke behoefte van Mike en stem je begeleiding hierop af. Naast cliëntgebonden taken voer je ook algemene taken uit binnen het team en draag je zorg voor de nodige overdracht en verslaglegging.

Als Persoonlijk Begeleider draag je zorg voor het opstellen van het persoonlijk plan van Mike. Binnen het team maak je de doelen en richtlijnen uit het persoonlijk plan bespreekbaar. Je geeft je collega’s feedback op de uitvoering en ondersteunt je collega’s daar waar nodig. Daarnaast draag je zorg voor een regelmatige evaluatie van de plannen in samenspraak met alle betrokkenen.

Je werktijden zijn onregelmatig, met diensten tussen 7:00u en 22:00u. Op de werkdagen van Mike (ma t/m do) werk je met hem van 7:00u tot 9:30u, daarna ondersteun je op Steenselwijk 3 tot 14:30u. Tussen 14:30u en 15:00u heb je een overdracht met de late dienst.
Na de overdracht zal Mike rond 15:00u weer terug zijn van zijn werk en ondersteun je hem bij zijn middag en avondprogramma. Als Mike slaapt om 22:00u neemt de centrale nachtdienst het van je over. Als Mike niet werkt begeleid je hem de gehele dienst de dag door.


Wij bieden jou
  • Een leuke en veelzijdige baan
  • Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen
  • Een contract (het aantal uur wordt afgestemd op basis van jouw wensen)
  • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg Begeleider Complex FWG 40. Persoonlijk Begeleider Complex is in FGW 45. De inschaling is afhankelijk van je relevante werkervaring
  • Vakantiegeld (8%), een eindejaarsuitkering (8,33%) en ORT
  • Leuk  introductieprogramma
  • Een ruim aanbod aan doelgroepgerichte scholing en keuze in online-trainingen
  • Pluspakket met keuzeregelingen, zoals fietsplan en korting op sporten
Wij vragen
  • Je bent in staat om zelfstandig, methodisch en cliëntgericht te werken
  • Je kunt goed samenwerken met collega’s en anderen, en weet waar je welke expertise kunt halen
  • Je beschikt over goede contactuele vaardigheden en een positieve instelling
  • Je hebt ervaring als Begeleider of Persoonlijk Begeleider
  • Je hebt ervaring of affiniteit met complex gedrag
  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO 3 opleiding richting zorg en welzijn voor Begeleider en minimaal MBO 4 opleiding richting zorg en welzijn voor Persoonlijk Begeleider

Wij vinden het daarnaast van belang dat je enthousiast bent over het werken in deze functie en dat je beschikt over de juiste competenties en eigenschappen om deze functie goed uit te kunnen voeren.

Wij vragen van al onze nieuwe medewerkers om een “Verklaring Omtrent Gedrag” te overhandigen voor hun functie binnen Lunet.


Over de organisatie
Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen

Solliciteer

Ben je geinteresseerd geraakt? 
Je kunt bij ons solliciteren door je cv te uploaden via de sollicitatiebutton.
De vacature sluit zodra er geschikte kandidaten zijn gevonden.

Voor meer informatie neem gerust contact op met  Femke Janus (Teamleider) via 06-51474311.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in