+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Persoonlijk Begeleider dagbesteding de Spaken Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Lunet

Gevraagd

  • 20 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie werk je bij dagbesteding de Spaken, waar we activiteiten aanbieden voor een gevarieerde groep clienten. Je helpt clienten met hun persoonlijke plannen en zorgt dat ze zich thuis voelen. Je werkt in een team waar jouw inbreng belangrijk is. We bieden een jaarcontract, kans op een vast contract, en een salaris volgens de CAO. Ook krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met trainingen en keuzeregelingen zoals een fietsplan en korting op fitness. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij die gemotiveerde, enthousiaste collega die goed kan schakelen en ‘outside the box’ durft te denken? Wil jij het beste in cliënten en collega's naar boven halen?


Werkplek

De dagbesteding binnen Lunet wordt georganiseerd in drie aantrekkelijke en samenhangende lijnen. De lijnen MAAKT, DOET en WERKT. Zo spelen we in op klantwaarde en leveren een bijdrage aan een goed leven van de cliënt.

Dagbesteding de Spaken valt onder de lijn DOET. De lijn DOET kenmerkt zich doordat de omgeving is aangepast aan wat de cliënt nodig heeft. Een veilige, beschutte en prikkelarme omgeving en een duidelijke dag-structuur. Er is een hoge mate van begeleidingsintensiteit. De cliënt binnen de lijn DOET wordt uitgedaagd en gestimuleerd om mee te doen aan een breed aanbod van activiteiten zonder werkdruk.

Op de Spaken wordt dagbesteding aangeboden in een beschermende en sfeervolle omgeving. Gastvrijheid, keuzevrijheid en oog voor verbetering staan hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat de cliënt zich thuis voelt. Voorbeelden van activiteiten bij de Spaken zijn: arbeidsmatige, creatieve, dienstverlenende, ontspannende en ontwikkelingsgerichte activiteiten. Dit aanbod is verdeeld over 5 verschillende groepen binnen de Spaken. Voor deze vacature ga je op een gevarieerde en creatieve groep werken met jongeren en volwassenen waar een gevarieerd aanbod aan activiteiten gedaan. Naast twee basisgroepen ben je breed inzetbaar op de Spaken.

Ons uitgangspunt binnen de Spaken zijn de individuele behoeften van de cliënten. Wij werken daarbij ontwikkelingsgericht. Wat kunnen en willen we nog aan vaardigheden bij de cliënt leren, dit is altijd in beweging. De cliëntsamenstelling binnen de Spaken is zeer gevarieerd, in leeftijd, interesses en niveau.


Functie

Als  Persoonlijk Begeleider draag je zorg voor het opstellen van het persoonlijk plan van de aan jou toegewezen cliënten. Samen met de cliënt, je collega’s en andere betrokkenen stem je de inhoud van het plan af op de behoeften van de cliënt. Binnen het team maak je de doelen en richtlijnen uit het persoonlijk plan bespreekbaar. Je geeft je collega’s feedback op de uitvoering en ondersteunt je collega’s daar waar nodig.

Daarnaast draag je zorg voor een regelmatige evaluatie van de plannen in samenspraak met alle betrokkenen. Naast de taken die je hebt rondom het persoonlijk plan, begeleidt en verzorg je de cliënten volgens de richtlijnen die staan beschreven in het persoonlijk plan van de cliënt.

Wij verwachten flexibiliteit in het invullen van diensten in het gehele dagcentrum en zijn daarbij ook op zoek naar een nieuwe collega die verbindt, een allrounder is en binnen alle groepen kan worden ingezet, snel kan schakelen en een grote mate van enthousiasme heeft en dit ook uitstraalt naar collega's in het huidige team.

Ten slotte behoort het uitvoeren van diverse werkzaamheden op het gebied van praktische ondersteuning binnen het team, zowel algemeen als cliëntgericht, tot je taak en draag je zorg voor de overdracht en verslaglegging.


Wij bieden jou
  • Een uitdagende baan om jouw kennis en kunde te delen
  • Een fijne plek waar ruimte is voor ontwikkeling en jouw inbreng wordt gewaardeerd
  • Een contract voor 20 tot 36 uur per week. Andere uren in overleg
  • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 40. De inschaling is afhankelijk van je relevante werkervaring
  • Een ruim aanbod aan doelgroepgerichte scholing
  • Toegang tot meer dan 100 online-trainingen
  • Pluspakket met keuzeregelingen, zoals fietsplan en korting op fitness
Wij vragen

Je bent in het bezit van een relevant diploma niveau 4. Wij vinden het daarnaast van belang dat je enthousiast bent over het werken in deze functie en dat je beschikt over de juiste competenties en eigenschappen om deze functie goed uit te kunnen voeren.

Wij vragen van al onze nieuwe medewerkers om een “Verklaring Omtrent Gedrag” te overhandigen voor hun functie binnen Lunet.


Over de organisatie
Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen

Solliciteer

Je kunt solliciteren via de button op deze pagina. Wij ontvangen jouw CV en motivatiebrief graag!

Voor meer informatie Neem voor meer info contact op met team de Spaken: +31(0)6 83643499 of met Bregje van den Brink (Coördinerend begeleider) via +31(0)651308729 of met Nienke van Heesch (Teamleider) via +31(0)6 30232220.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in