+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

(Persoonlijk) Begeleider/Assistent Begeleider - Lindenpad 53 en 54 Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Lunet

Gevraagd

  • 24 - 28 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.617 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Wij zijn 12 cliënten in de leeftijd van 45 tot 89 jaar. De meesten van ons worden een dagje ouder. Wij wonen graag in een sfeervol en veilig thuis. Sommigen van ons hebben behoefte aan duidelijkheid en structuur. Anderen hebben een lichamelijke beperking of een psychiatrisch ziektebeeld. Wil jij ons hierbij ondersteunen? Dan verwelkomen wij je graag!


Werkplek

Lindenpad 53-54 is een geschakelde groepswoning gelegen op het groene en sfeervolle woonpark Eckartdal aan de rand van Eindhoven. Als je houdt van afwisseling dan is dit jouw ideale werkplek. Lindenpad 53-54 is een woning met een erg gevarieerde doelgroep. Er is veel afwisseling tussen (ver)zorgen en begeleiden en cliënten functioneren op een matig tot ernstig verstandelijk beperkt niveau.


Functie

Voor deze locatie zijn we op zoek naar meerdere collega's voor de functie van: Persoonlijk Begeleider, Begeleider, Assistent Begeleider

Persoonlijk Begeleider: je draagt zorg voor het opstellen van het persoonlijk plan van de aan jou toegewezen cliënten. Samen met de cliënt, je collega’s en andere betrokkenen stem je de inhoud van het plan af op de behoeften van de cliënt. Binnen het team maak je de doelen en richtlijnen uit het persoonlijk plan bespreekbaar. Je geeft je collega’s feedback op de uitvoering en ondersteunt je collega’s daar waar nodig. Daarnaast draag je zorg voor een regelmatige evaluatie van de plannen in samenspraak met alle betrokkenen.

Begeleider: je bent verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van de cliënten volgens de richtlijnen die staan beschreven in het persoonlijk plan van de cliënt. Je kijkt hierbij naar de persoonlijke behoefte van de cliënt en stemt je begeleiding hierop af. Dit doe je samen met je collega's en je krijgt hierbij indien nodig, extra ondersteuning van andere disciplines waaronder gedragsdeskundige, logopedist en arts.

Assistent Begeleider: je werkt ondersteunend aan de (Persoonlijk) Begeleider. Dit doe je voornamelijk op de piekmomenten van de dag. Je ondersteunt  cliënten in de woonsituatie op basis van de richtlijnen uit het persoonlijk plan van de cliënt. Je ondersteunt de begeleiders bij de ADL en bij alle voorkomende activiteiten. Daarnaast behoort het uitvoeren van diverse werkzaamheden op het gebied van praktische ondersteuning binnen het team tot je taak en draag je zorg voor de nodige overdracht en verslaglegging.


Wij bieden jou
  • Een jaarcontract voor gemiddeld 24-28 uur per week
  • Vooruitzicht op contractverlenging voor onbepaalde tijd
  • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg.
    Persoonlijk Begeleider: FWG 40 min €2617, max €3535.
    Begeleider: FWG 35 min €2338, max €3294.
    Assistent Begeleider: FWG 25 min €2093, max €2911.
    Bedragen zijn bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. De inschaling is afhankelijk van je relevante werkervaring
  • Vakantiegeld (8%), een eindejaarsuitkering (8,33%) en ORT
  • 2-daags introductieprogramma
  • Een ruim aanbod aan doelgroepgerichte scholing
  • Toegang tot meer dan 100 online-trainingen
  • Pluspakket met keuzeregelingen, zoals fietsplan en korting op sporten
Wij vragen

We zijn op zoek naar (meerdere) positieve en gemotiveerde collega's die samen met ons willen zorgen voor de beste zorg voor onze cliënten.

  • Goed kunnen samenwerken met diverse collega's en disciplines
  • Zelfstandig kunnen werken en prioriteiten kunnen stellen

Natuurlijk ben jij in het bezit van een diploma zorg en welzijn, voor de functie van Persoonlijk Begeleider minimaal niveau 4, Begeleider minimaal niveau 3, Assistent Begeleider minimaal niveau 2.

Wij vinden het daarnaast van belang dat je enthousiast bent over het werken in deze functie en dat je beschikt over de juiste competenties en eigenschappen om deze functie goed te kunnen uitvoeren.

Wij vragen al onze medewerkers om een 'Verklaring Omtrent Gedrag' te overhandigen voor hun functie binnen Lunet.


Over de organisatie
Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen

Solliciteer

Voor meer informatie over de vacature en de werkomgeving Neem voor meer info contact op met Anja Immink (Teamleider), 06-23027758.

Solliciteren kan via de button op deze pagina. Wij zien je CV graag tegemoet!

Vanuit de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg en daarbij horende vergewisplicht, zijn wij verplicht om te controleren of een nieuwe medewerker geschikt is om zorg te verlenen aan onze cliënten. Deze screening is onderdeel van ons selectieproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in