+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Berlicum.
Laad meer vacatures

(Persoonlijk) Begeleider Berlicum

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Cello

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 22 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.258 - € 3.198 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van het zorgplan van een aantal cliënten. Samen met de cliënt, de familie en andere professionals, stel je doelen die jouw cliënt wil behalen. Je werkt samen naar deze doelen toe en stelt deze bij indien nodig. Je kan hierbij rekenen op steun en ondersteuning van je collega's. Je hebt overleg met de gedragskundige, fysiotherapeut, logopedist of arts, net wat nodig is voor de juiste zorg en begeleiding. Signalen die tijdens de begeleiding naar voren komen pak je op en vertaal je naar de benodigde acties. Ook de administratieve verwerking van plannen, de voortgangen en overleggen behoren tot jouw werkzaamheden. Je werkt nauw samen met het netwerk van de cliënt, dit is dus een belangrijke taak in het geheel.

Als begeleider vertaal je de zorgvragen van de cliënten in het dagelijkse leven en volg je het persoonlijk zorgplan dat is opgesteld door de persoonlijk begeleiders. Je werkt nauw samen met de cliënt, hun netwerk en je collega's. Samen zijn jullie één team. Je verzorgt en ondersteunt de cliënten daar waar nodig. Je zet cliënten in hun kracht en kijkt naar wat er goed gaat en wat iemand nog kan en wil leren.



Gevraagd

  • je bent bereid onregelmatig te werken wat inhoudt dat je ook in de weekenden en op feestdagen ingezet kan worden
  • je hebt als begeleider een zorggerelateerd diploma op minimaal mbo-niveau 3 behaald of bent bereid deze te behalen
  • je hebt als persoonlijk begeleider een zorggerelateerd diploma op minimaal mbo-niveau 4 behaald of bent bereid deze te behalen
  • je bent in staat om naar de mens achter het gedrag te kijken en weet snel een vertrouwensband op te bouwen
  • je weet goed contact te onderhouden met het netwerk van de cliënt
Arbeidsvoorwaarden
  • een contract van 22 uur of het aantal uren dat we zijn overeengekomen
  • een aanstelling voor onbepaalde tijd 
  • als begeleider een brutosalaris tussen €2258 en €3198 per maand op basis van 36 uur (schaal 35 CAO GHZ) 
  • als persoonlijk begeleider een brutosalaris tussen €2537 en €3432 per maand op basis van 36 uur (schaal 40 CAO GHZ) 
  • een eindejaarsuitkering
  • vergoedingen voor reiskosten, fitness, een fiets en een laptop of tablet 


Solliciteren

We zien je reactie graag tegemoet en nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je vragen over de functie? Bel dan met Miranda van Wisse (persoonlijke begeleider) op 06-11299764. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan kan je terecht bij onze recruiters via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 088-3453022.

Interne kandidaten en mensen met een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Het overleggen van een VOG is verplicht bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.



Aanbod

Wil je solliciteren op deze vacature of ben je nieuwsgierig naar onze andere vacatures? Kijk dan op onze werkenbijcello website.

Bedrijfsomschrijving

Voor de Beekstraat zijn wij op zoek naar een begeleider of persoonlijk begeleider voor het liefst 22 uur maar de uren zijn bespreekbaar en bepalen we dus graag in overleg met jou.

Stichting BuitenGewoon is een ouderinitiatief dat bestaat uit een woon- en werkboerderij aan de rand van Berlicum. Wonen en Werken hebben ieder een eigen zorgteam.Er wonen tien volwassenen. Zij hebben een licht tot matige verstandelijke beperking en een aantal van hen heeft bijkomende beperkingen. Elke bewoner beschikt over een eigen woning en daarnaast is er een grote gezamenlijke woonruimte waar zij gebruik van kunnen maken. De leefsfeer van BuitenGewoon kenmerkt zich door een rustige en sfeervolle leefomgeving. Huiselijkheid/gastvrijheid, eigen regie, samenwerken, meebewegen, de bewoner staat centraal en luisteren naar elkaar zijn de kernwaarden.Jij, als begeleider of persoonlijk begeleider, helpt hierbij om die fijne sfeer te creëren. Je lost samen met hen de alledaagse problemen op, indien nodig met de hulp van de ouders. Verder stimuleer je samen met jouw team de bewoners bij het aangaan en onderhouden van sociale contacten en het structureren van de dag. Denk hierbij aan de ondersteuning bij de ADL, begeleiden van de eetsituatie en het verzorgen van bewoners. Er komen op deze woning slaapdiensten voor en er wordt gebruik gemaakt van een uitluistersysteem.Het contact en de samenwerking met ouders is belangrijk. Zij zijn zeer nauw betrokken bij hun kinderen. De centrale uitgangspunten hiervoor zijn beschreven in de "Visie van Stichting BuitenGewoon". Er is een samenwerkingsovereenkomst tussen het ouderinitiatief en Cello, waarin onder andere is opgenomen dat jaarlijks de kwaliteit en de 24-uurs bezetting worden geëvalueerd.Bij Cello werken we elke dag aan een goed leven voor mensen met een beperking. Met cliënten, hun netwerk en met elkaar. Van mens tot mens. Daarbij kijken we vooral naar wat er wél kan. Ben jij ook iemand die in mogelijkheden denkt?
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in