+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vessem.
Laad meer vacatures

(Persoonlijk) Begeleider wonen, Vessem Vessem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Lunet

Gevraagd

  • 16 - 28 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.338 - € 3.294 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Een leuke baan met genoeg uitdaging op een bijzondere locatie. De Bolle Akker ligt aan de rand van Vessem in een groene omgeving en bestaat uit woningen en een boerderij, gelegen rondom een erf. Kortom, een geweldige locatie met volop mogelijkheden! Op de boerderij verzorgen onze cliënten de dieren en de omgeving, koken we samen soep en gaan we lekker een eindje wandelen. En genieten we van het goede leven!


Werkplek

De Bolle Akker in Vessem is een zorgboerderij met groepswoningen waarbij genormaliseerd kleinschalig wonen, welzijn, dagbesteding en zorg centraal staan.

De Bolle Akker bestaat uit een samenwerkingsverband tussen Joriszorg (ouderenzorg) en Lunet (gehandicaptenzorg). Deze locatie bestaat uit vijf woningen, een boerderij en een ontmoetingsruimte. In drie woningen wonen 21 mensen met een psychogeriatrische (PG) aandoening. In twee woningen wonen vijftien mensen met een verstandelijke beperking. Daarnaast biedt De Bolle Akker ook nog dagbesteding aan interne en externe cliënten van Lunet en soms ook enkele cliënten van Joriszorg.

Wil je echt een goed beeld krijgen van de locatie, klik dan op de link:


Functie

Voor De Bolle Akker zijn we op zoek naar een Begeleider en een Persoonlijk Begeleider.

Wanneer je aan de slag gaat als Begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van de cliënten volgens de richtlijnen die staan beschreven in het persoonlijk plan van de cliënt. Je kijkt hierbij naar de persoonlijke behoefte van de cliënt en stemt je begeleiding hierop af. Dit doe je samen met je collega’s en je krijgt hierbij indien nodig, extra ondersteuning van andere disciplines bijv. de Gedragsdeskundige, Logopedist en Arts. Naast cliëntgebonden taken voer je ook algemene taken uit binnen het team en draag je zorg voor de nodige overdracht en verslaglegging.

Wanneer je aan de slag gaat als Persoonlijk Begeleider draag je zorg voor het opstellen van het persoonlijk plan van de aan jou toegewezen cliënten. Samen met de cliënt, je collega’s en andere betrokkenen stem je de inhoud van het plan af op de behoeften van de cliënt. Binnen het team maak je de doelen en richtlijnen uit het persoonlijk plan bespreekbaar. Je geeft je collega’s feedback op de uitvoering en ondersteunt je collega’s daar waar nodig. Daarnaast draag je zorg voor een regelmatige evaluatie van de plannen in samenspraak met alle betrokkenen.

Naast de taken die je hebt rondom het persoonlijk plan voer je dezelfde werkzaamheden uit als de Begeleiders.

Het team van De Bolle Akker bestaat uit medewerkers die zowel wonen als dagbesteding aansturen. Dit hangt af van welke dienst je draait.


Wij bieden jou
  • Een team met hart voor de cliënt
  • Een professioneel team met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Een gevarieerde werkomgeving in huiselijke sfeer en veel diversiteit aan cliënten
  • Professionele ondersteuning bij aanleren van verpleegkundige handelingen en gebruik van de tillift
  • Een jaarcontract voor 16 tot 28 uur per week (afhankelijk van jouw wensen).
  • Vooruitzicht op contractverlenging voor onbepaalde tijd
  • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg. Begeleider is FWG 35 van minimaal €2338,- en maximaal €3294,- bruto per maand. Persoonlijk Begeleider is FWG 40 van minimaal €2617- en maximaal €3535,- bruto per maand. De inschaling is afhankelijk van je relevante werkervaring
  • Vakantiegeld (8%), een eindejaarsuitkering (8,33%) en ORT
  • 2-daags introductieprogramma
  • Een ruim aanbod aan doelgroepgerichte scholing
  • Toegang tot meer dan 100 online-trainingen
  • Pluspakket met keuzeregelingen, zoals fietsplan en korting op fitness
Wij vragen

Je bent in het bezit van een relevant diploma zorg en welzijn. Voor de functie van Begeleider mininmaal niveau 3, voor de functie van Persoonlijk Begeleider minimaal niveau 4. Wij vinden het daarnaast van belang dat je enthousiast bent over het werken in deze functie en dat je beschikt over de juiste competenties en eigenschappen om deze functie goed uit te kunnen voeren.

Daarnaast heb je affiniteit met de doelgroep en bij voorkeur ervaring met verschillende problematieken. Het accent ligt op begeleiden, maar er komen ook verpleegtechnische én zorghandelingen voor. Je moet dus bereid zijn dit te leren.

Wij vragen van al onze nieuwe medewerkers om een “Verklaring Omtrent Gedrag” te overhandigen voor hun functie binnen Lunet.


Over de organisatie
Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen

Solliciteer

Voor meer informatie over de functie, Neem voor meer info contact op met  Ellen van Lieshout (Teamleider), 06-46243725.

Je kunt bij ons solliciteren door je cv te uploaden. Een motivatiebrief is niet nodig. Binnen vijf werkdagen nemen wij contact met je op. Je kunt solliciteren via de button op deze pagina. De vacature sluit zodra er geschikte kandidaten zijn gevonden.

Vanuit de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg en daarbij horende vergewisplicht, zijn wij verplicht om te controleren of een nieuwe medewerker geschikt is om zorg te verlenen aan onze cliënten. Deze screening is onderdeel van ons selectieproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in