+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Persoonlijk Begeleider Logeerhuis Bon Bini Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Lunet

Gevraagd

  • 24 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Hou je van het organiseren van fijne weekenden voor anderen? Bij ons logeerhuis is dat precies wat je gaat doen. We zorgen voor een leuke tijd voor onze gasten, zodat hun familie even tijd voor zichzelf heeft. Ons team is heel divers en flexibel. Je werkt voornamelijk in het weekend, met de kans om meer uren te maken als je wilt. We bieden een goed salaris en veel mogelijkheden om te leren en te groeien. Ook kun je gebruik maken van extra voordelen, zoals korting op sporten. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Krijg jij er energie van om onze cliënten een onbezorgd en fijn (logeer)weekend te bezorgen? Grijp je kans, want voor deze sfeervolle en gezellige locatie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega!


Werkplek

Wij zijn logeerhuis Bon Bini gelegen aan de rand van het prachtige woonpark Eckartdal. Ons doel is om onze logees een fijne tijd te bezorgen. Dit doen we door ze veel tijd en aandacht te geven en door het aanbieden van leuke activiteiten. Onze logees zijn allemaal verschillend. Zowel qua niveau al leeftijd (jongvolwassenen en volwassenen).

Hierdoor hebben de ouders/verzorgers wat tijd voor zichzelf of voor de andere kinderen/gezinsleden. Ook gaan we actief het gesprek met hen aan over hoe ze de toekomst van hun kind/gezinslid zien en welke ondersteuning ze nodig hebben.

Ons team is stabiel en gevarieerd in leeftijd en kwaliteiten. Een kwaliteit die we allemaal bezitten is flexibiliteit in werktijden en werkzaamheden. Dit zorgt ervoor dat je


Functie

Doordat we een logeerhuis zijn, is de groep steeds anders van samenstelling. Dit vraagt om een flexibele en betrokken begeleidingsstijl met oog voor details. De cliënten hebben een begeleider nodig die oog heeft voor de verschillende hulpvragen (verzorging, vrijetijd, sociale aspecten enz.) en die een veilige en sfeervolle omgeving creëert waardoor iedereen zichzelf kan zijn en kan groeien.

Als Persoonlijk Begeleider ben je verantwoordelijk voor de persoonlijke plannen van de cliënten die jou zijn toegewezen en voer je gesprekken met ouders/verzorgers.

De werktijden
Wij werken met name in het weekend van vrijdag t/m zondag, tussen 7.00-22.30 uur. Dat zijn de momenten dat je soms ook samenwerkt met een collega. Op de doordeweekse dagen werk je alleen.

Je werkt twee weekenden in de maand (meer kan mocht je dit willen). Het team is flexibel en heel collegiaal. Onderling ruilen is dus vaak geen probleem.


Wij bieden jou
  • Een stabiel en gedreven team
  • Een duidelijk en voorspelbaar rooster
  • Een gemiddeld 24 uur per week
  • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 40. De inschaling is afhankelijk van je relevante werkervaring
  • Vakantiegeld (8%), een eindejaarsuitkering (8,33%) en ORT
  • 2-daags introductieprogramma
  • Een ruim aanbod aan doelgroepgerichte scholing
  • Toegang tot meer dan 100 online-trainingen
  • Pluspakket met keuzeregelingen, zoals fietsplan en korting op sporten
  • De mogelijkheid om nieuwe dingen te leren en je verder te ontwikkelen
Wij vragen

Je bent in het bezit van een relevant diploma niveau 4. Wij vinden het daarnaast van belang dat je enthousiast bent over het werken in deze functie en dat je beschikt over de juiste competenties en eigenschappen om deze functie goed uit te kunnen voeren.

Wij vragen van al onze nieuwe medewerkers om een “Verklaring Omtrent Gedrag” te overhandigen voor hun functie binnen Lunet.


Over de organisatie
Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen

Solliciteer

Wij ontvangen graag je cv en motivatie. Je kunt solliciteren via de button op deze pagina.

Heb je vragen Neem voor meer info contact op met Linda de Rycke (Teamleider) via telefoonnummer 06-51466201.

Vanuit de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg en daarbij horende vergewisplicht, zijn wij verplicht om te controleren of een nieuwe medewerker geschikt is om zorg te verlenen aan onze cliënten. Deze screening is onderdeel van ons selectieproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in