+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

(persoonlijk)begeleider wonen, Gentiaanweg Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Lunet

Gevraagd

  • 18 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.535 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Heb jij een warm hart voor de zorg? Zorg jij graag voor een goede en gezellige sfeer? En ben je daarnaast goed in staat om cliënten die midden in de maatschappij staan te adviseren en te begeleiden? Dan is werken met deze gevarieerde doelgroep op de Gentiaanweg echt iets voor jou. Dus solliciteer nu!


Werkplek

Aan de Gentiaanweg, in een nieuwbouw pand, komen 36 cliënten wonen. De jongste is 25 jaar en de oudste cliënt is 79 jaar. Een aantal cliënten hebben overdag dagbesteding en/of werk en een aantal cliënten zijn met pensioen. Iedere client krijgt een eigen studio of appartement. Op elke woonlaag is er een ontmoetingsruimte en we maken gebruik van één gezamenlijke tuin.

De cliënten die gaan wonen op de Gentiaanweg variëren qua leeftijd, niveau en ondersteuningsvraag. Veel hebben een psychiatrisch problematiek naast hun verstandelijke handicap (autisme, borderline, schizofrenie, psychose). Dit maakt het zo afwisselend en leuk om ze te begeleiden. Het ene moment staat warme zorg, sfeer en gezelligheid centraal. Het andere moment heeft een cliënt het nodig dat er geluisterd wordt en wil de cliënt graag zaken met jou bespreken waar hij of zij tegenaan loopt in de maatschappij. Een aantal van onze cliënten heeft een ondersteuningsvraag op het gebied van dagelijkse zorg. Verzorging hoort daar ook bij.


Functie

Als persoonlijk begeleider draag je zorg voor het opstellen van het persoonlijk plan van de aan jou toegewezen cliënten. Samen met de cliënt, je collega’s en andere betrokkenen stem je de inhoud van het plan af op de behoeften van de cliënt. Binnen het team maak je de doelen en richtlijnen uit het persoonlijk plan bespreekbaar. Je geeft je collega’s feedback op de uitvoering en ondersteunt je collega’s daar waar nodig. Daarnaast draag je zorg voor een regelmatige evaluatie van de plannen in samenspraak met alle betrokkenen. Naast de taken die je hebt rondom het persoonlijk plan begeleid en verzorg je de cliënten volgens de richtlijnen die staan beschreven in het persoonlijk plan van de cliënt. Ten slotte behoort het uitvoeren van diverse werkzaamheden op het gebied van praktische ondersteuning binnen het team, zowel algemeen als cliëntgericht, tot je taak en draag je zorg voor de nodige overdracht en verslaglegging.


Wij bieden jou

Een afwisselende baan, geen dag is hetzelfde

· Een jaarcontract voor 18 tot 36 uur per week

· Vooruitzicht op contractverlenging voor onbepaalde tijd

· Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg, Persoonlijk begeleider FWG 40  maximaal €3535,- bruto per maand en als begeleider FWG 35 maximaal €3294 bruto per maand . De inschaling is afhankelijk van je relevante werkervaring

· Vakantiegeld (8%), een eindejaarsuitkering (8,33%) en ORT

· 2-daags introductieprogramma

· Een ruim aanbod aan doelgroepgerichte scholing

· Toegang tot meer dan 100 online-trainingen

· Pluspakket met keuzeregelingen, zoals fietsplan en korting op fitness


Wij vragen

Je bent flexibel en kunt snel schakelen in verschillende situaties

· Je hebt gevoel voor humor

· Je kan luisteren zonder te oordelen

· Je kijkt verder dan de client letterlijk zegt of doet

Natuurlijk ben jij in het bezit van een diploma zorg en welzijn minimaal niveau 4 voor Persoonlijk begeleider en niveau 3 voor begeleider.

Wij vragen van al onze nieuwe medewerkers om een “Verklaring Omtrent Gedrag” te overhandigen voor hun functie binnen Lunet zorg. Over Lunet zorg Lees hier meer over wie we zijn en wat we doen


Over de organisatie
Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen

Solliciteer

Meer informatie
Neem voor meer info contact op met A’dah van Laar (Teamleidster) via: 06-13110319 of Hans Verspay 06-10462210

Je kunt solliciteren via de button op deze pagina.

Vanuit de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg en daarbij horende vergewisplicht, zijn wij verplicht om te controleren of een nieuwe medewerker geschikt is om zorg te verlenen aan onze cliënten. Deze screening is onderdeel van ons selectieproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in