+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heeze.

Persoonlijk begeleider, MVB, Regio Eindhoven Heeze

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WIJ.ZORGEN

Gevraagd

  • 25 - 32 uur
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Persoonlijk begeleider, MVB, Regio Eindhoven

Ben jij een enthousiast persoon en wil jij samen met onze bewoner het verschil maken? En kijk jij naar mogelijkheden en groei van onze bewoners? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Hoe maak jij het verschil?

Als persoonlijk begeleider van mensen met een matige verstandelijke beperking (MVB), speel je een belangrijke rol in het ondersteunen en begeleiden van de bewoners in hun dagelijks leven.

Op deze locatie zijn wij op zoek naar een persoonlijk begeleider of verpleegkundige. We hebben twee woningen waar in iedere woning 6 bewoners wonen. De bewoners zijn volwassen met een ontwikkelingsniveau van 1 à 3 jaar. Zij staan midden in het leven en willen vooral genieten van de succesmomenten.  Bij de bewoners is verbaal communiceren vaak mogelijk, ze vinden het ook fijn om met jou een praatje te maken of in je nabijheid te zijn.

Jouw dienst ziet er als volgt uit je start met de overdracht als dit afgerond is ga je aan de slag bij bewoners en voer je ADL handelingen uit. Daarnaast ondersteund de bewoners door de dag heen.

Handelingen zoals medicatie toedien, injecteren, stoma zorg suprapubisch katheter verzorgen en verwisselen komen voor. Naast het verlenen van dagelijkse zorg en het bieden van begeleiding, zorg je voor een warm en veilig woonklimaat. Je neemt actief deel aan vergaderingen, coördineert de zorg voor de bewoner, signaleert knelpunten en draagt verbetervoorstellen aan. Als persoonlijk begeleider ben jij het aanspreekpunt voor enkele bewoner jij stelt persoonlijke doelen op en bespreekt dit regelmatig met ouders, verwanten en expertise. 



Gevraagd

Ben jij een Persoonlijk begeleider of Verpleegkundige die naast begeleiden ook medische handelingen interessant vindt? Dan zoeken wij jou!

  • Je hebt een afgeronde agogische, MMZ of verpleegkundige opleiding op niveau 4 of 5.
  • Je staat open voor ADL werkzaamheden. Dit houdt in dat je cliënten ondersteund met verzorgen, douchen aankleden en persoonlijke verzorging.
  • Je bent open, enthousiast, leergierig, flexibel en collegiaal en biedt warme zorg voor de bewoners.
  • Je beschikt over goede zelfreflectie en neemt iniatief.
  • Mocht je geen afgeronde zorgopleiding hebben maar al wel enige ervaring in de zorg. Ook dan bekijken we graag samen met je de mogelijkheden.


Aanbod

  • Een goed salaris, conform cao-Ziekenhuis en natuurlijk jouw ervaring.
  • ORT (Onregelmatigheidstoeslag)
  • Een baan voor minimaal 25 tot 32 uur
  • Volop mogelijkheden om door te groeien en cursussen en/of opleidingen te volgen.
  • Heb je de wens om een extra opleiding te volgen of bijvoorbeeld door te groeien naar de functie van Persoonlijk Begeleider? Dan helpen wij je ook graag verder.

WIJ.ZORGEN helpt talent in zijn of haar kracht te staan.



Bedrijfsomschrijving

Bij onze opdrachtgever weten ze dat een ziekte, aandoening of stoornis een grote impact kan hebben, zowel op het leven van de persoon zelf als op zijn of haar omgeving. Onze professionals hechten daarom veel waarde aan het nemen van voldoende tijd voor patiënten, leerlingen, cliënten en hun directe omgeving. Op die manier willen we iedereen de kans geven om een nieuw perspectief te vinden.We streven ernaar om tot het uiterste te gaan in het vinden van oplossingen waarmee iemand verder kan. Met behulp van onze brede kennis en volledige aandacht werken al onze professionals samen om de beste aanpak te vinden. Vanuit hun eigen deskundigheid nemen ze graag het voortouw binnen hun expertisegebied. Voor de beste zorg van vandaag delen we onze kennis met verwijzers en specialisten, zowel nationaal als internationaal. En met het oog op de beste zorg voor de toekomst, werken we samen met andere vooraanstaande organisaties aan wetenschappelijk onderzoek. Op deze manier maakt onze opdrachtgever het verschil.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in