+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Persoonlijk begeleider Team Laagstraat Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Lunet

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.338 - € 3.294 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Hou jij van een uitdaging? Onze LVB-cliënten staan midden in de maatschappij, maar hebben hierbij soms wel ondersteuning nodig. Liefst van iemand die hen serieus neemt en hen een stapje verder weet te brengen. Ben jij dat? Dan zijn we op zoek naar jou!


Werkplek

De Laagstraat is een locatie in Eindhoven waar 5 cliënten inpandig wonen, en waar de overige 29 cliënten verspreid over de wijk wonen in een eigen woning. De cliënten ontvangen ondersteuning in het dagelijks leven op het gebied van wonen, werken en vrije tijd. Een aantal cliënten heeft overdag dagbesteding en/of werk en een aantal cliënten is met pensioen.

De cliënten op de Laagstraat variëren qua leeftijd, (verstandelijk) niveau en ondersteuningsvraag. Verschillende cliënten hebben te maken met bijkomende psychiatrische en/of verslavingsproblematiek. Dit maakt het zo afwisselend en leuk om hen te begeleiden! Onze cliënten hebben vooral behoefte aan begeleiding die naast hen staat, die meedenkt en waarmee ze zaken kunnen bespreken waar ze tegenaan lopen in de maatschappij. Wij werken wijkgericht en in caseloaddiensten om deze ondersteuning zo optimaal mogelijk te kunnen bieden.

Wie zijn wij?
Wij zijn een enthousiast, gezellig en taakvolwassen team. Wij zijn gewend zelfstandig en samen te werken, maar weten dat we altijd op elkaar terug kunnen vallen. Wij hebben plezier met elkaar maar zetten er ook samen de schouders onder!


Functie

Als persoonlijk begeleider heb je je eigen caseload en voer je de regie rondom jouw cliënten. Je draagt zorg voor het opstellen van het persoonlijk plan. Samen met de woonbegeleiders, de cliënt en andere betrokkenen stem je dit plan af op de behoefte van de cliënt, en zorg je ervoor dat er wordt gewerkt volgens de afspraken.

Daarnaast voer je als persoonlijk begeleider diverse werkzaamheden uit op het gebied van praktische ondersteuning binnen het team, zowel algemeen als cliëntgericht, en draag je zorg voor de nodige overdracht en verslaglegging.

.


Wij bieden jou
  • Een leuke werkplek waarin meedenken en eigen initiatief zeer gewaardeerd wordt
  • Een doelgroep waarin je uitgedaagd wordt en waar veel afwisseling is in de wijze van benaderen en begeleiden
  • Een jaarcontract voor gemiddeld 24-32 uur per week
  • Vooruitzicht op contractverlenging voor onbepaalde tijd
  • Salaris voor Woonbegeleider conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 35 van minimaal €2338,- en maximaal €3294,- bruto per maand op basis van 36-urige werkweek, en voor Persoonlijk Begeleider FWG40 van minimaal  €2617 en maximaal  €3535. De inschaling is afhankelijk van je relevante werkervaring
  • Vakantiegeld (8%), een eindejaarsuitkering (8,33%) en ORT
  • 2-daags introductieprogramma
  • Een ruim aanbod aan doelgroepgerichte scholing
  • Toegang tot meer dan 100 online-trainingen
  • Pluspakket met keuzeregelingen, zoals fietsplan en korting op sporten
Wij vragen
  • Je bent in het bezit van een relevant diploma Niveau 3 voor Woonbegeleider en niveau 4 voor Persoonlijk begeleider.
  • Wij vinden het daarnaast van belang dat je enthousiast bent over het werken in deze functie en dat je beschikt over de juiste competenties en eigenschappen om deze functie goed uit te kunnen voeren

Wij vragen van al onze nieuwe medewerkers om een “Verklaring Omtrent Gedrag” te overhandigen voor hun functie binnen Lunet.


Over de organisatie
Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen

Solliciteer

Je kunt bij ons solliciteren door je cv te uploaden. Een motivatiebrief is niet nodig. Binnen drie werkdagen nemen wij contact met je op. Je kunt solliciteren via de button op deze pagina.

Voor inhoudelijke vragen Neem voor meer info contact op met A'idah van de Laar (Teamleider) via 06-13110319

Vanuit de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg en daarbij horende vergewisplicht, zijn wij verplicht om te controleren of een nieuwe medewerker geschikt is om zorg te verlenen aan onze cliënten. Deze screening is onderdeel van ons selectieproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in